Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cristina Topescu, mesaj emotionant din Piata Victoriei: Sunt zile in care ne gandim la mortii Revolutiei, la mortii nostri

Adevărul Adevărul,
Cristina Topescu, mesaj emotionant din Piata Victoriei: Sunt zile in care ne gandim la mortii Revolutiei, la mortii nostri

Jurnalista Cristina Topescu a transmis un mesaj din Piata Victoriei, dupa ce recent i-a cerut public iertare actorului si cantaretului Tudor Chirila, marturisind ca se simte vinovata pentru ca nu a putut iesi zilnic in strada sa protesteze fata de noile masuri luate de Guvernul Dancila. continuă pe Adevărul

Cristina Topescu, mesaj pentru Tudor Chirila: Iarta-ma, Tudor, ma simt vinovata

Jurnalista Cristina Topescu i-a transmis un mesaj actorului si cantaretului Tudor Chirila, in contextul in care acesta continua sa protesteze in Piata Victoriei si se declara dezamagit de numarul tot mai mic de romani care ies in strada intr-un moment pe care artistul il considera crucial pentru democratie.

LIVEVIDEO Cteva sute de persoane n mars din Piata Victoriei spre Piata Universitatii / Se scandeaza Libertate!, Jos comunismul! si PSD, ciuma rosie

Cateva sute de persoane s-au strans sambata in Piata Victoriei si au plecat in mars spre Piata Universitatii. Oamenii s-au mobilizat pe Facebook, anuntand ca se opun amnistiei si gratierii si vor sa comemoreze victimele de la Revolutie.

LIVEVIDEO Peste 2.000 de persoane n mars din Piata Victoriei spre Piata Universitatii / Se scandeaza Libertate! , Jos comunistii! si PSD, ciuma rosie

Peste 2. 000 de persoane participa la un mars in centrul Bucurestiului. Manifestantii s-au strans sambata in Piata Victoriei si au plecat in mars spre Piata Universitatii. --------18:48 Se citesc numele celor care au murit la Revolutie in Piata Universitatii18:41 Piata Universitatii e blocata. Manifestantii au tinut un moment de reculegere. Se canta imnul. 18:34 Coloana a ajuns in Piata Universitatii. Se scandeaza Libertate, Cinste lor, cinste lor, eroilor! si Jos comunistii!.

LIVEVIDEO Peste 2.000 de persoane n mars din Piata Victoriei spre Piata Universitatii si Palatul Regal / Se scandeaza Libertate! , Jos comunistii! si PSD, ciuma rosie

Peste 2. 000 de persoane participa la un mars in centrul Bucurestiului. Manifestantii s-au strans sambata in Piata Victoriei si au plecat in mars spre Piata Universitatii. --------19:15 Oamenii au ajuns in fata Palatului Regal unde se vor citi numele tuturor celor care au murit la Revolutie. Printre manifestanti este si filosoful Mihai Sora19:08 Coloana de manifestanti se indreapta spre Piata Revolutiei19:02 Se tine un moment de reculegere la Sala Dalles. Oamenii aprind candele. 18:48 Se citesc numele celor care au murit la Revolutie in Piata Universitatii.

Peste 2.000 de persoane in mars din Piata Victoriei spre Piata Universitatii

Sute de persoane s-au adunat, sambata, in Piata Victoriei, pentru o actiune anuntata pe retelele de socializare drept 22 Decembrie - Revolutia noastra, apoi au plecat in mars spre Piata Universitatii, potrivit Agerpres.

VIDEO Cateva sute de protestatari, in mars din Piata Victoriei spre Universitate, la 29 de ani de la Revolutie. Scandeaza Jos comunismul!

Cateva sute de persoane au manifestat sambata seara, in Piata Victoriei din Capitala, de unde au pornit in mars spre Universitate, in cadrul unui miting organizat incepand cu ora 16. Protestulmarcheaza 29 de ani de la Revolutia din decembrie. De asemenea, protesteaza fata de intentia PSD-ALDE privind amnistia si gratierea, dar si fata de ultima OUG privind mai multe masuri fiscale aprobata de guvern care bulverseaza economia.

VIDEO Peste 2.000 de persoane, n mars de comemorare a eroilor de la Revolutie / Oamenii au scandat Libertate! , Jos comunistii! si PSD, ciuma rosie

Peste 2. 000 de persoane au participat sambata, in Bucuresti, la un mars de comemorare a eroilor de la Revolutie. Manifestantii s-au strans in Piata Victoriei si au plecat in mars spre Piata Universitatii, iar apoi spre Piata Revolutiei. in fata Palatului Regal, au fost citite numele tuturor martirilor din Decembrie 1989. Pe tot traseul marsului oamenii au scandat Libertate!, Jos comunistii!, Pacat, pacat de sangele varsat, PSD, ciuma rosie sau Romania cere: fara gratiere.

HARTA Protest in Piata Victoriei pentru a marca 29 de ani de la Revolutie

Un miting este anuntat sambata, incepand cu ora 16. 00, in Piata Victoriei. Protestulmarcheaza 29 de ani de la Revolutia din decembrie. De asemenea, se va protesta fata de tentativele privind amnistia si gratierea.

Protest in Piata Victoriei: 1.116 oameni au murit in Decembrie pentru libertate, nu pentru amnistia ticalosilor!

O manifestatie este anuntata pentru sambata dupa-amiaza, in Piata Victoriei, pentru a marca 29 de ani de la Revolutia din decembrie, dar si pentru a protesta impotriva tentativelor PSD-ALDE de a da amnistia.

Protest n Piata Victoriei: 1.116 de oameni au murit n decembrie pentru libertate, nu pentru amnistia ticalosilor

Un miting este anuntat sambata, incepand cu ora 16. 00, in Piata Victoriei, pentru a marca 29 de ani de la Revolutia din decembrie si pentru a protesta fata de tentativele privind amnistia si gratierea.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )