Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cristoiu: Demisia lui Marcel Ciolacu este urmarea unui blat cu Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Cristoiu: Demisia lui Marcel Ciolacu este urmarea unui blat cu Ludovic Orban

Ion Cristoiu afirma ca demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament, gest prin care ar renunta la pensia speciala, e de fapt o diversiune pusa la cale cu PNL pentru a contracara initiativa USR-PLUS ca parlamentarii sai sa renunte la mandatele de parlamentar inainte de finalul mandatului. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni seara pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia speciala care se acorda parlamentarilor care au mandate intregi. Alaturi de liderul PSD si-a anuntat demisia din Camera Deputatilor si liderul grupului Alfred Simonis. De precizat este ca PSD a promovat in Parlament introducerea pensiilor speciale pentru diferite categorii de angajati si demnitari. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

PNL: Demisia ipocrita a lui Marcel Ciolacu, copypaste dupa gestul lui Liviu Dragnea, nu duce la eliminarea pensiilor speciale. E doar un artificiu de impostura si o butaforie politicianista

PNL a catalogat drept artificiu de impostura in campania electorala anuntul lui Marcel Ciolacu, liderului PSD, ca va demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala. Liberalii atrag atentia.

Replica lui Orban, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca va demisiona in ultima zi de mandat in Parlament

Premierul Ludovic Orban a caracterizat drept o minciuna gogonata si un demers demagogic demisia anuntata de liderul PSD Marcel Ciolacu din Parlament in ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie speciala.

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa declaratiile Presedintelui Klaus Iohannis de marti: Cred ca este singurul Presedinte al unui stat al UE care s-a transformat intr-un politruc si un purtator de cuvant al unui partid. in campanie electorala, ceea ce este si mai grav a spus acesta, in direct la Antena3, fiind invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu: Mai bine fac COVID decat sa ma vaccinez, ca demnitar, inaintea mamei mele!

Marcel Ciolacu se arata sceptic in privinta aparitiei in decembrie a unui vaccin anti-COVID. Liderul PSD a comentat informatiile potrivit carora in anumite ministere se fac liste pentru vaccinare si afirma ca si daca acest lucru ar fi posibil ar refuza sa se vaccineze.

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

MARCEL CIOLACU: Ludovic, tu ce mananci de 6 lei pe zi?

Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul Orban a oferit carduri pentru mese calde persoanelor de peste 75 de lei in valoare de 6 lei. Ludovic, tu ce mananci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tiparit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate sa primeasca acele carduri?, il intreaba liderul PSD pe seful Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3484 seconds )