Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza coronavirusului in Romania. Care sunt judetele cu cele mai multe si cele mai putine cazuri de COVID-19

B1 B1,
Criza coronavirusului in Romania. Care sunt judetele cu cele mai multe si cele mai putine cazuri de COVID-19

Romania a inregistrat joi un record negativ in privinta raportarii de noi cazuri de coronavirus descoperite in 24 de ore. 614 cazuri noi de Covid-19 intr-o zingur zi. Bucurestiul si 4 judete Dambovita,. continuă pe B1

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cu cele mai mari scumpiri la locuinte, in primul trimestru

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 3,3% in primul trimestru din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, aceasta fiind a sasea mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Persoanele care beau cafea traiesc mai mult! Efectele asupra corpului sunt uimitoare (STUDIU)

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din lume, dar si una dintre cele mai sanatoase. Cafeaua are un nivel ridicat de antioxidanti si substante nutritive benefice, iar efectele asupra organismului sunt uimitoare.

Digi 24: Coronavirus. Care sunt cele mai periculoase activitati si ce puteti face fara sa riscati infectarea cu COVID-19

Mersul la bar este modul prin care putem contracta cel mai usor noul coronavirus. Iar a lua cina la cineva acasa este mai riscant decat mersul la cumparaturi in ceea ce priveste posibilitatea de infectare cu COVID-19, avertizeaza medicii americani din Asociatia Medicala Texas, cea mai mare asociatie de profil din Statele Unite ale Americii. Specialistii de aici au intocmit o lista cu activitatile care pot prezenta un risc pentru sanatatea noastra.

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti.

Care sunt temerile si noile obiceiuri ale angajatilor, odata cu intoarcerea la birou - studiu

Mentinerea distantarii sociale in timpul programului si colegii care nu iau in serios aceasta masura sunt unele dintre cele mai mari ingrijorari, arata studiul unui furnizor de spatii flexibile. Drumul catre birou si inapoi spre casa, dar si utilizarea grupurilor sanitare 35,3%) sunt aspectele de care acestia se tem cel mai tare cand vine vorba de revenirea la locul de munca.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Motocicleta

I: De ce se cearta 2 blonde pe o motocicleta? R: Care sa stea la geam.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Nunta

- Cum recunosti ginerele la o nunta de moldoveni? - E cel care are adidasii cei mai noi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )