Libnet.ro
UNICEF

08:00

Criza politica in Marea Britanie. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Theresa May nu a trecut

Antena3 Antena3,
Criza politica in Marea Britanie. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Theresa May nu a trecut

Camera Comunelor a respins la limita, miercuri seara, motiunea de cenzura depusa de opozitia laburista la adresa Guvernului Theresa May, care ramane astfel in functie si incearca sa gaseasca solutii. continuă pe Antena3

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului May, respinsa

Motiunea de cenzura a Partidului Laburist contra Guvernului Theresei May a fost respinsa miercuri seara in Camera Comunelor, cu 325 la 306 voturi, relatea.

LIVE VIDEO Parlamentul britanic dezbate motiunea de cenzura mpotriva Guvernului premierului Theresa May

Dezbaterea motiunii de cenzura, depusa de catre opozitia laburista impotriva Guvernul premierului Theresa May, a inceput miercuri, la o zi dupa ce Parlamentul de la Londra a respins proiectul acordului de Brexit convenit cu Uniunea Europeana de catre May. Votul asupra motiunii de cenzura va incepe cu ora 21. 00, ora Romaniei.

Lovitura de teatru la Londra. Motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Theresa May

Parlamentarii britanici au respins masiv marti seara acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxellesul. Opozitia laburista a anuntat imediat ca introduce o motiune de.

Parlamentul dezbate motiunea de cenzura impotriva lui May

Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, a denuntat Guvernul zombi al premierului britanic Theresa May, in deschiderea dezbaterii in Parlament a unei motiuni de cenzura contra acesteia, in urma derutei cu privire la acordul Brexitului, relateaza AFP.

Brexitul a esuat. Marea Britanie va ramne n Uniunea Europeana

Premierului oportunist Brexit means Brexit!, care votase, de fapt, pe 23 iunie 2016, impotriva Brexitului dar care s-a adaptat rapid la noul context doar ca sa ajunga in fruntea guvernului pe durata negocierilor), i se va implini, culmea, dorinta cea dintai Brexitul esueaza iar Marea Britanie va ramane in Uniunea Europeana!. in prima faza se va solicita amanarea Brexitului de catre un alt premier, cel mai probabil), apoi, la cererea societatii britanice exprimata puternic de jos in sus, partidele vor trece peste pozitiile lor initiale principiale si vor propune organizarea unui al doilea referendum .

Melescanu, convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic: Daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, s-a declarat convins ca acordul pentru Brexit nu va trece in Parlamentul britanic, marti seara. El a mai precizat ca, daca Marea Britanie va parasi UE fara un acord, este posibil ca cetatenii romani sa aiba probleme.

Alin avea 25 de ani si isi cauta un rost in viata, departe de casa, in Marea Britanie. in urma cu cateva zile, familia sa a primit o veste naucitoare. E singurul lucru pe care il mai putem face

Familia unui tanar roman plecat in Marea Britanie are nevoie disperata de ajutor. Si asta pentru ca Alin Mitrica, un tanar de 25 de ani, a murit subit, la Manchester, iar acum rudele lui nu au bani sa-l.

Nigel Farage, promotor al Brexitului: Marea Britanie se indreapta spre amanarea iesirii din UE si un nou referendum

Fostul lider al UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii) si un promotor al Brexit-ului, Nigel Farage, a declarat miercuri ca Marea Britanie se indreapta spre o amanare a iesirii din Uniunea Europeana, prevazuta pentru 29 martie, si, probabil, spre un nou referendum, transmite Reuters.

Marea Britanie ar putea avea parte de o noua ntelegere privind Brexit-ul daca renunta la liniile rosii ale acordului

Uniunea Europeana a anuntat ca Marea Britanie ar putea avea un nou acord Brexit, dupa ce Parlamentul britanic l-a respins in mod coplesitor pe cel negociat de premierul Theresa May, dar numai daca Londra isi schimba cerintele cheie, relateaza Reuters.

UPDATE Iohannis: Nimeni nu trebuie sa intre n fibrilatii si n panica dupa votul din Parlamentul britanic. Romnii din Marea Britanie sa stea linistiti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nimeni nu trebuie sa intre in fibrilatii si in panica dupa respingerea Acordului Brexit de catre Parlamentul britanic, el spunand ca, in primul rand, Guvernul britanic trebuie sa isi clarifice pozitia. Iohannis a mai spus ca nu au fost epuizate toate procedurile, care pot duce in final la aprobarea acestui acord, si ca nimeni nu trebuie sa isi faca probleme in ceea ce ii priveste pe romanii din Marea Britanie, pentru ca liderii europeni sunt pregatiti si pentru alte variante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )