Libnet.ro
UNICEF

18:00

Criza provocata de pandemie afecteaza salariile femeilor mai mult decat pe ale barbatilor

Adevărul Adevărul,
Criza provocata de pandemie afecteaza salariile femeilor mai mult decat pe ale barbatilor

Salariile lunare au scazut sau au stagnat in multe tari in primul semestru din 2020, din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19), persoanele cele mai afectate fiind femeile si cele cu slujbe prost platite, se arata intr-un raport publicat miercuri de Organizatia Internationala a Muncii OIM), transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Autoritatile au administrat prost criza provocata de pandemia COVID-19

Presedintele ales, Maia Sandu, a afirmat ca autoritatile au adminstrat prost criza provocata de pandemia COVID-19, inclusiv din cauza ca mesajele conducerii tarii au fost incorente.

CORINA POPESCU, ELECTRICA: Strategia noastra este sa intram mai mult pe partea de productie de energie regenerabila

Strategia Electrica EL) este sa intre pe viitor mai mult pe partea de productie de energie regenerabila, a afirmat, astazi, Corina Popescu, directorul general al companiei, in cadrul conferintei Eurogas CEEC 2020, organizata de Eurogas si Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

CORONAVIRUS |Elvetia: Economia a crescut cel mai mult in patru decenii dupa ridicarea lockdown-ului

Economia elvetiana a crescut cel mai mult din cel putin 1980 in cel de-al treilea trimestru, pe masura ce activitatea comerciala s-a recuperat dupa lockdownul impus pentru a stopa raspandirea pandemiei de.

CORONAVIRUS |Studiu: Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat

Coronavirusul poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost testat pozitiv, potrivit unui studiu Oxford University. Pentru cercetarea.

FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Guvernele din zona euro si Banca Centrala Europeana ar putea avea nevoie sa furnizeze mai mult sprijin monetar si fiscal decat s-a estimat initial, din cauza efectelor celui de-al doilea val al al pandemiei de coronavirus Covid-19), se arata intr-un raport al Fondului Monetar International, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Topul actorilor care au castigat cel mai mult in ultimul an

Ca in fiecare an, celebra publicatie Forbes a realizat topul celor mai bine platiti actori din lume! Iata care dintre vedetele de la Hollywood au incasat sume fabuloase in ultimul an! .

Dosarul Wuhan. Mai multe documente arata greselile facute de China in primele etape ale pandemiei (VIDEO)

China a incercat pana acum sa dea vina pe toata lumea pentru pandemia de coronavirus si a respins acuzatiile care i-au fost aduse. Cu toate acestea, mai mult documente divulgate presei arata greselile facute de.

El este barbatul pe care Ducesa Camilla l-a iubit cel mai mult! Nu e Printul Charles, ci un ofiter

Multi critici regali sustin ca viata la palatul britanic ar fi fost mult mai armonioasa daca Charles s-ar fi insurat in tinerete cu Camilla. S-ar fi evitat, astfel, un mariaj nefericit cum a fost cel cu Printesa Diana.

ştiri din Economie

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )