Libnet.ro
UNICEF

13:45

Zi cruciala la CCR. Se discuta conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis pe tema remanierilor

Antena3 Antena3,
Zi cruciala la CCR. Se discuta conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis pe tema remanierilor

Curtea Constitutionala va transa miercuri razboiul dintre Klaus Iohannis si Guvern pe tema numirii ministrilor. in fata judecatorilor au fost Toni Grebladin partea Guvernului, si un consilier. continuă pe Antena3

CCR a admis sesizarea Guvernului pe tema remanierii

Curtea Constitutionalaa admis sesizarea Guvernului impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pe tema remanierii, si a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala. Dancila l-a.

CCR a constatat existenta unui conflict intre Guvern si presedinte in ceea ce priveste remanierea: Klaus Iohannis obligat sa ii revoce pe ministrii demisi

Curtea Constitutionala CCR) a constatat miercuri cu o majoritate de 8 voturi pentru si 1 vot impotriva existenta unui conflict juridic intre Guvern si presedintele Romaniei generat de refuzul lui Klaus Iohannis de a accepta.

Cum poate Klaus Iohannis sa continue razboiul cu Viorica Dancila, desi CCR i-a dat dreptate premierului

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat dreptate premierului Viorica Dancila, constatand existenta unui conflict juridic de natura constitutionala in cazul refuzului lui Klaus Iohannis de a accepta revocarile lui Paul Stanescu si Lucian Sova. Presedintele poate, insa, sa continue jocul.

Klaus Iohannis, o noua sesizare la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala a Romaniei privind modificarea unui articol din Legea vanatorii si a protectiei fondului cinegetic. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis, ntrebat daca va merge la toate sedintele de Guvern: Sigur

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca va merge la toate sedintele de guvern de acum incolo. intrebat de o ziarista daca va participa la toate sedintele de guvern, seful statului a raspuns: Sigur.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )