Libnet.ro
UNICEF

16:30

CSA Steaua ramane in anonimat. Nu se mai transmite la TV din cauza lipsei banilor

Online Sport Online Sport,
CSA Steaua ramane in anonimat. Nu se mai transmite la TV din cauza lipsei banilor

Ramasa in Liga a 4-a dupa ratarea promovarii in primul sezon de la reinfiintarea sectiei de fotbal, CSA Steaua ramane departe si de ochii privitorilor. continuă pe Online Sport

Raspunsul lui Dica pentru conducerea CSA Steaua: N-am fost un jucator mare

Nicolae Dica, antrenorul FCSB, nu a fost invitat de conducerea CSA Steaua la festivitatea care a marcat inceputul demolarii stadionului din Ghencea.

Duckadam ironizeaza CSA Steaua: Doar asa pot ajunge in Liga 1

Helmuth Duckadam pastreaza un cui impotriva celor de la CSA Steaua si spune ca echipa Armatei poate ajunge doar intr-un singur scenariu in prima liga.

Atacant brazilian la CSA Steaua

Ramasa in Liga a 4-a pentru inca un sezon dupa ratarea promovarii in fata celor de la Rapid, echipa CSA Steaua se intareste cu un atacant din Brazilia.

Momentul terifiant in care un pilot e la un pas sa rateze aterizarea din cauza vantului puternic (VIDEO)

Pilotul unui avion a pierdut controlul asupra aeronavei din cauza vantului extrem de puternic si a fost la un pas sa rateze aterizarea pe un aeroport din Japonia. Incidentul a fost suprins de camerele de filmat.

DOLIU in lumea politica! Un IMPORTANT senator a murit din cauza unei tumori (FOTO)

John McCain, senator american ce a candidat la presedintia Statelor Unite, a murit la varsta de 81 de ani din cauza unei tumori pe creier. Senatorul se afla sub tratament din iulie 2017, insa recent.

Copil la un pas de moarte din cauza lipsei ambulantelor. A fost deschisa o ancheta dupa dialogul halucinant de la 112

Situatia incredibila care iese la iveala dupa un accident in care au fost implicati patru frati din judetul Dambovita. Cel mai mic dintre ei, dar si cel mai grav ranit, nu a putut fi preluat de ambulanta pe.

Ministrul Daea, ironic, ntrebat de demisie din cauza pestei procine: Vreti sa intrati cu mine n afacerile acestea de crestere a oilor. Valoarea despagubirilor cerute pentru sacrificarea porcilor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a raspuns ironic unei jurnalste care l-a intrebat daca ia in calcul demisia din functie ca urmare a gestionarii crizei pestei porcine din Romania. El a mentionat ca in acest moment valoarea despagubirilor care trebuie acordate fermierilor carora le-au fost eutanasiati porcii sdepaseste 1 milion de euro, dar platile sunt mult mai mici.

Nunta fiului lui Dragnea: Locul cununiei religioase a fost schimbat, din cauza protestelor anuntate

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc in Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilita pana in urma cu putin timp, ci in alta parte, noul loc unde va avea loc ceremonia religioasa nefiind facut public, informeaza Mediafax.

UPDATE Nunta fiului lui Dragnea: Locul cununiei religioase a fost schimbat, din cauza protestelor anuntate / Cununia civila, oficializata de Gabriela Firea / Mesaje anti-PSD pe drumul spre Snagov

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc in Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilita pana in urma cu putin timp, ci in alta parte, noul loc unde va avea loc ceremonia religioasa nefiind facut public, informeaza Mediafax.

UPDATE Nunta fiului lui Dragnea: Locul cununiei religioase a fost schimbat, din cauza protestelor anuntate / Cununia civila, oficiata de Gabriela Firea / Mesaje anti-PSD pe drumul spre Snagov

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc la Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilit, ci in alta parte, noul loc al ceremoniei religioase nefiind facut public, informeaza Mediafax. Cununia civila a avut loc duminica dimineata si a fost oficiata de Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD. Cativa protestatari s-au mobilizat si au asteptat cu pancarte, pe marginea drumului catre Palatul Snagov, invitatii la nunta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )