Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSJ a ramas fara un judecator

Adevărul Adevărul,
CSJ a ramas fara un judecator

Curtea Suprema de Justitie a ramas fara un judecator. Este vorba despre Ghenadie Nicolaev. Parlamentul a adoptat vineri, 17 noiembrie, o hotarare prin care judecatorul a fost eliberat din functie in baza cererii depuse, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Curtea Suprema a redeschis un dosar in cazul unei anchete in care este vizata deputata PSD Rovana Plumb

Curtea Suprema a desfiintat o solutie de clasare data intr-un dosar de abuz in serviciu deschis impotriva deputatei Rovana Plumb. Cel care a facut plangerea este fostul director general al Romsilva, Ion Dumitru, care sustine ca a fost concediat ilegal.

DIVORT BOMBA in showbiz! AU PUS PUNCT RELATIEI! Carlas Dreams a ramas fara ,,Eroina sa. La cine a ramas COPILUL?!

Carla's Dreams a ramas fara ,,Eroina sa. Potrivit presei mondene, solistul trupei ar fi divortat in secret in Chisinau. Fosta sotie a mai avut o tentativa de divort si in 2013, dar.

DIVORT BOMBA in showbiz! Au pus punct! Carlas Dreams a ramas fara ,,Eroina sa. La cine a ramas COPILUL?!

Carla's Dreams a ramas fara ,,Eroina sa. Potrivit presei mondene, solistul trupei ar fi divortat in secret in Chisinau. Fosta sotie a mai avut o tentativa de divort si in 2013, dar.

Deputatul Catalin Radulescu a ramas fara masina de lux de 150.000 de euro. Sa furi o masina de langa SRI mi se pare o chestie neimaginabila

Deputatul Catalin Radulescu a ramas fara masina de lux de 150. 000 de euro. Radulescu sustine ca masina i-a fost furata miercuri dimineata, chiar de langa Parlament si sediul.

Deputatul Mitraliera de la PSD a ramas fara bolidul de lux! Masina i-a fost furata chiar de langa sediul SRI

Deputatul PSD Catalin Mitraliera Radulescu sustine ca a ramas fara masina de lux, un Range Rover de 140. 000 de euro, pe care-l are de doua luni si care era parcat chiar langa sediul.

Kelemen Hunor a ramas fara Steaua Romaniei. Decizia finala apartine presedintelui Klaus Iohannis

Kelemen Hunor a ramas fara Steaua Romaniei. Decizia luata de Consiliul de Onoare al Ordinelor vine, in urma declaratiilor defaimatoarea la adresa Romaniei facute in ultima vr.

Situatie de criza in Capitala: Gropile de gunoi au ramas fara autorizatie de mediu

Capitala ar putea avea probleme mari din cauza deseurilor. Cele trei gropi de gunoi din jurul bucurestiului au ramas fara autorizatie. Garda de mediu a anuntat, dupa mai multe zile de verificari, ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )