Libnet.ro
UNICEF

08:15

CSM Bucuresti invinge Ferencvaros in primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti invinge Ferencvaros in primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor

Echipa CSM Bucuresti s-a impus in fata formatiei maghiare Ferencvaros, cu 36-31 18-13), intr-un meci disputat, vineri, in prima etapa a Grupei D in Liga Campionilor la handbal feminin. continuă pe Online Sport

Start spre Final Four! CSM Bucuresti incepe o noua aventura in Liga Campionilor la handbal feminin

Handbalistele de la CSM Bucuresti joaca vineri, de la ora 18. 30, in Sala Polivalenta din Capitala, cu FTC Rail Cargo, primul meci al sezonului in competitia pe care au castigat-o in 2016.

CSM Bucuresti, la ora adevarului.Iulia Curea: Asteptam cu nerabdare debutul in Liga Campionilor!

Handbalistele de la CSM Bucuresti joaca vineri, de la ora 18. 30, in Sala Polivalenta din Capitala, cu FTC Rail Cargo, primul meci al sezonului in competitia pe care au castigat-o in 2016.

CSM Bucuresti, victorie la debutul in Liga Campionilor

CSM Bucuresti a debutat cu o victorie in Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin, invingand cu scorul de 36-31 18-13) echipa maghiara FTC-Rail Cargo Hungaria, in meciul disputat vineri in Sala.

Victorie mare pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor la handbal

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a debutat cu victorie in grupa D a Ligii Campionilor, vineri, pe teren propriu, cu formatia ungara FTC Budapesta, scor 36-31 18-13).

CSM Bucuresti incepe o noua aventura in Liga Campionilor

Tigroaicele de la CSM Bucuresti au parte de un start de sezon cum nu se poate mai dificil in actuala editie a Ligii Campionilor.

Kaufland anunta primul magazin din Romania in care se implementeaza o strategie anti-plastic

Kaufland a inaugurat primul magazin din Romania care este reorganizat dupa o strategie anti-plastic, in urma unei investitii de 300. 000 de euro. In magazinul Kaufland din Bucuresti, str. Barbu Vacarescu, retailerul a eliminat materialele consumabile de.

Timisoara, primul oras din Romnia care are transport public pe apa

Timisoara a devenit, incepand de joi, primul oras din Romania care are transport public pe apa, dupa ce municipalitatea a cumparat sapte vaporase pentru efectuarea de curse pe Bega. Un bilet de calatorie costa un leu.

Care a fost primul referendum din istoria Romaniei

Chiar daca in Romania democratia a aparut destul de tarziu, in tara noastra au avut loc, pana in prezent, nu mai putin de 13 referendumuri. Primul referendum romanesc a avut loc intre 10 si 14 mai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )