Libnet.ro
UNICEF

16 Apr.

CSM renunta la pragul de 50.000 de euro pentru abuzul in serviciu, dar propune reducerea pedepsei in cazul achitarii prejudiciului

B1 B1,
CSM renunta la pragul de 50.000 de euro pentru abuzul in serviciu, dar propune reducerea pedepsei in cazul achitarii prejudiciului

Consiliul Superior al Magistraturii a renuntat la propunerea ca abuzul in serviciu si alte infractiuni de serviciu comise de alte persoane, nu de functionarii publici, sa fie considerate infractiuni doar peste. continuă pe B1

CSM renunta la pragul de 50.000 de euro pna la care abuzul n serviciu, pentru cei care nu sunt functionari publici, nu era pedepsit / Acum se propune reducerea la jumatate a pedepselor pentru plata prejudiciului

Consiliul Superior al Magistraturii a decis sa renunte la pragul de 50. 000 de euro pana la care abuzul in serviciu si alte infractiuni de serviciu comise de alte persoane, si nu de functionarii publici, sa fie considerate infractiuni, propunand in schimb o reducere la jumatate a pedepselor, in cazul acoperii integrale a prejudiciului.

Modificarea Codurilor penale. CSM propune prag de 50.000 de euro pentru abuz in serviciu si delapidare

Consiliul Superior al Magistraturii a formulat o serie de propuneri de modificare a Codurilor penale, Coduri aflate acum in discutia Comisiei speciale conduse de deputatul PSD Florin Iordache. Una dintre propuneri vizeaza introducerea unui prag de.

CSM dezminte ca a propus prag de 50.000 de euro la abuzul in serviciu, asa cum a anuntat Florin Iordache

Consiliul Superior al Magistraturii dezminte informatia conform careia a propus un prag de 50. 000 de euro pentruabuzul in serviciu. Informatia fusese anuntata de catre Florin Iordache PSD), presedintele Co.

Premii cu valoarea totala de 600.000 euro pentru concepte de afaceri care rezolva probleme globale

Programul european Copernicus Masters pune la bataie premii cu valoarea totala de 600. 000 de euro pentru aplicatii si concepte de afaceri care sa rezolve probleme sociale si comerciale care afecteaza intregul glob.

Premiera in Romania: tranzactie in valoare de 2 milioane de euro pentru un teren, realizata in moneda virtuala OneCoin

Premiera in Romania! Un teren din judetul Prahova, de 2 milioane de euro, a fost cumparat cu moneda virtuala OneCoin. Terenul pe care urmeaza sa fie realizat un cartier de locuinte are 7. 000 mp si este.

BNR da 100.000 de euro pentru intretinerea echipamentelor aflate in spatiile de relaxare

BNR da 100. 000 de euro doar pentru intretinerea echipamentelor aflate in spatiile de relaxare. Firma castigatoare se va ocupa in detaliu de buna functionare a aparaturii frigorifice, de masinile de gatit sau.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )