Libnet.ro
UNICEF

09:00

CSM respinge nca o cerere a Laurei Codruta Kovesi de aparare a reputatiei

Hotnews Hotnews,
 CSM respinge nca o cerere a Laurei Codruta Kovesi de aparare a reputatiei

CSM a decis, in urma plenului de marti, respingerea cererii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de aparare a reputatiei profesionale, in contextul declaratiilor si a modului in care a fost mediatizata solutionarea procesului intre aceasta si jurnalisti, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Lovitura nimicitoare pentru Laura Codruta Kovesi, chiar de ziua sa de nastere. Decizia luata de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii a respins cererea Laurei Codruta Kovesi si a 135 de procurori prin care voiau apararea reputatiei sefei Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce ministrul Justitiei a.

O noua lovitura pentru sefa DNA: Inspectia Judiciara, obligata sa o ancheteze pe Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi va fi anchetata de Inspectia Judiciara dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis o cerere a omului de afaceri Sorin Strutinsky. Magistratii ii obliga astfel pe reprezentantii Inspectiei.

A doua lovitura a zilei pentru Laura Codruta Kovesi

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Inspectia Judiciara a decis ca procurorii DNA Ploiesti au incalcat legea in trimiterea in judecata a Mihaelei Iorga Moraru, dusmanul sefei DNA. Moraru a.

Magistratii au admis cererea unui om de afaceri inculpat: Inspectia Judiciara, obligata sa o ancheteze pe Laura Codruta Kovesi privind dosarul Polaris

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au admis cererea omului de afaceri Sorin Strutinsky si obliga Inspectia Judiciara sa o ancheteze pe Laura Codruta Kovesi, dar si modul in care SRI s-a implicat in dosarul in care acesta este judecat pentru fapte de coruptie, scrie Mediafax.

Loviturapentru Laura Codruta Kovesi!Curtea de Apel Bucuresti obliga Inspectia Judiciara sa o ancheteze pe sefa DNA

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au admis cererea omului de afaceri Sorin Strutinsky si obliga Inspectia Judiciara sa o ancheteze pe Laura Codruta Kovesi, dar si modul in care SRI s-a implicat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )