Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cteva sute de persoane, la protestul de duminica seara din Piata Victoriei

Hotnews Hotnews,
 Cteva sute de persoane, la protestul de duminica seara din Piata Victoriei

Duminica seara, incepand cu ora 18. 00, sunt anuntate manifestatii de protest in Piata Victoriei. Pe Facebook apar mai multe evenimente care incep la aceasta ora, printre care Pentru Justitie si Democratie, va oprim din nou! si Mafia distruge DNA si subjuga Justitia. Trezim Romania!. 24 Cateva sute de persoane protesteaza duminica seara in fata cladirii guvernului, scandand Justitie, nu coruptie, Demisia si PSD ciuma rosie. Cei prezenti in Piata Victoriei arboreaza steaguri ale Romaniei, UE, SUA, dar si cu rezist si sufla in vuvuzele sau in fluiere. continuă pe Hotnews

Doar cteva persoane au venit la protestul de duminica seara din Piata Victoriei

Duminica seara, incepand cu ora 18. 00, sunt anuntate manifestatii de protest in Piata Victoriei. Pe Facebook apar mai multe evenimente care incep la aceasta ora, printre care Pentru Justitie si Democratie, va oprim din nou! si Mafia distruge DNA si subjuga Justitia. Trezim Romania!. 30 Doar cateva zeci de persoane manifesteaza in Piata Victoriei.

LIVE VIDEO Pentru Justitie si Democratie: Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Pentru Justitie si Democratie - va oprim din nou - cateva sute de persoane protesteaza duminica in Piata Victoriei. Oamenii isi manifesta nemultumirea fata de ordonanta de urgenta pentru legile Justitiei adoptata, luni, de Guvernul Dancila.

Justitie, nu coruptie!. Circa 800 de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Circa 800 de persoane protesteaza duminica seara in Piata Victoriei, in contextul in care Guvernul Dancila a adoptat o Ordonanta de Urgenta extrem de controversata ce modifica Legile.

RADET incepe duminica seara probele la cald

RADET va incepe duminica, de la ora 22. 00, probele la cald, avand in vedere ca se anunta temperaturi mai scazute in perioada urmatoare. Regia precizeaza ca probele se vor derula progresiv, insa asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita acest lucru in scris.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )