Libnet.ro
UNICEF

23:45

CTP, declaratie socanta dupa alegeri. La ce gest nebunesc ar fi recurs daca ar fi castigat Firea: N-as fi suportat

Playtech Playtech,
CTP, declaratie socanta dupa alegeri. La ce gest nebunesc ar fi recurs daca ar fi castigat Firea: N-as fi suportat

Cristian Tudor Popescu a declarat cu cateva ore in urma ce tragedie s-ar fi abatut asupra vietii sale daca alegerile locale ar fi fost castigate de Gabriela Firea. Cunoscut drept anti-PSD-ist, gazetarul socheaza cu afirmatiile sale privind viitorul sau profesional, in contextul unei conduceri toxice. Victoria Gabrielei Firea, fatala pentru CTP Jurnalistul CTP considera ca . continuă pe Playtech

Profesorul Marius Pieleanu, declaratie socanta: 15% dintre USR-isti au votat-o pe Gabriela Firea

Profesorul Marius Pieleanu a facut o declaratie socanta duminica seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Ferma 2020. Anna Lesko, declaratie socanta despre un concurent: M-a distrus, m-a violat!

Perioada in care au fost legati de maini unul de celalalt, in contextul unei probe din Ferma, pare ca le-a fost prielnica lui George Pistereanu si Annei Lesko. Chiar daca, initial, numai actorul s-a declarat incantat de potrivire si de momentele in care a stat foarte aproape de artista, nici frumoasa ucraineanca nu s-a aratat .

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

Ion Cristoiu, pregatit sa faca un gest bizar imediat dupa alegeri: Va fi o postura neobisnuita pentru mine

Ion Cristoiu afirma ca, duminica seara, imediat dupa anuntarea exit-poll-urilor, este pregatit sa faca un gest neobisnuit.

Klaus Iohannis, dupa alegeri: PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut prima conferinta de presa, dupa terminarea alegerilor locale. Seful statului a felicitat partidele de dreapta pentru scorul obtinut si s-a folosit de ocazie pentru a critica din nou PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3334 seconds )