Libnet.ro
UNICEF

00:07

CTP, despre mesajul lui Liviu Dragnea din puscarie, de Ziua Marii Uniri. Este culmea tupeului!

Playtech Playtech,
CTP, despre mesajul lui Liviu Dragnea din puscarie, de Ziua Marii Uniri. Este culmea tupeului!

Cristian Tudor Popescu a comentat mesajul postat de Liviu Dragnea pe Facebook, din spatele gratiilor, de Ziua Marii Uniri. Gazetarul este de parere ca fostul lider social-democrat nu a renuntat la lupta si vrea sa se intoarca in politica dupa ispasirea pedepsei pe care a primit-o in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. CTP crede . continuă pe Playtech

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj .

Firea, dupa primul mesaj al lui Dragnea din inchisoare: Probabil acum are mai mult timp sa se gandeasca

Gabriela Firea sustine ca a citit mesajul transmis de Liviu Dragnea, din spatele gratiilor, de Ziua Nationala. Primarul Capitalei considera ca acesta are acum mai mult timp de gandire decat in perioada in care.

CTP: Dragnea a fost intotdeauna un ayatollah al tupeului, e cunoscuta prostirea in fata pe care o practica si din puscarie

Liviu Dragnea nu a renuntat si nu va renunta niciun moment la intoarcerea in politica si la lupta pentru putere - asa traduce gazetarul Cristian Tudor Popescu mesajul trimis din puscarie de Liviu Dragnea, de Zi.

Liviu Dragnea, mesaj din puscarie: La multi ani, Romania! De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat chiar si renuntarea la libertate

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, unde ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate pentru fapte de coruptie, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. in mesajul sau, postat duminica seara pe pagina sa de Facebook, Dragnea spune ca de dragul tarii a sacrificat tot, inclusiv renuntarea la libertate.

Digi24. CTP: Liviu Dragnea e un ayatollah al tupeului. Nu va renunta niciodata la lupta pentru putere

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, nu renunta la ideea revenirii la putere, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu. Acesta este scopul mesajului de 1 Decembrie transmis de Dragnea, pe Facebook, spune gazetarul.

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea, luata cu asalt de oameni dupa mesajul acestuia de 1 Decembrie

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea a fost luata cu asalt de utilizatorii din mediul online, dupa ce fostul lider PSD a scris o postare de 1 Decembrie, din Peniteniciarul Rahova. La multi ani, Romania! Tara.

Dragnea, mesaj din puscarie: Romania, de dragul tau am sacrificat tot. Indiferent cat ma vor chinui ca sa ma dezic de tine, eu nu voi renunta niciodata sa te iubesc!

Liviu Dragnea a tinut sa transmita si el, de dupa gratii, un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider PSD a sustinut ca a dedicat Romaniei intreaga sa viata si a sacrificat totul pentru.

Digi24: Anca Alexandrescu s-a intors. Fosta consiliera a lui Liviu Dragnea, plantata langa Viorica Dancila, a fost vazuta la biroul lui Ciolacu

Fosta consiliera a lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu a fost vazuta luni, la Palatul Parlamentului. Conform unor surse din PSD, aceasta incearca sa isi faca loc langa noua conducere a partidului, in special in anturajul presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Alexandrescu este considerata a fi cel mai apropiat colaborator al fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea, ocupandu-se de imaginea si comunicarea acestuia.

Liviu Dragnea, mesaj din inchisoare de Ziua Nationala: Tara mea draga, de dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, a transmis un mesaj din inchisoare, de Ziua Nationala a Romaniei. La multi ani, Romania! Tara mea draga, Ti-am respectat cu sfintenie.

Liviu Dragnea, primul mesaj din inchisoare: De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat si renuntarea la libertate

Liviu Dragnea a transmis un mesaj din inchisoare cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Fostul lider sustine ca pentru Romania a sacrificat tot in viata, de la familie pana la libertate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )