Libnet.ro
UNICEF

19:17

CTP, mesaj dur dupa lozincile anti-PSD de la Montreal: Nu stiu ce i-as fi facut individului respectiv suportand toate consecintele legale

Antena3 Antena3,
CTP, mesaj dur dupa lozincile anti-PSD de la Montreal: Nu stiu ce i-as fi facut individului respectiv suportand toate consecintele legale

JurnalistulCristian Tudor Popescua criticat dur atitudinea celor care au strigat lozinci anti-PSD in timpul finalei de la Montreal. Simona Halep isi traieste legenda. Asa arata o legenda vie. continuă pe Antena3

Mihai Fifor, mesaj dur pentru protestatari: Unii isi doresc cu orice pret sa existe doua Romanii, dezbina si sadesc ura intre romani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, transmite un mesaj dur protestatarilor implicati in violentele din Piata Victoriei. intr-un mesaj publicat pe Facebook, seful de la MApN vorbeste despre unitatea.

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care au strigat cuvinte obscene la adresa PSD la turneul de la Montreal

Simona Halep a reactionat dur la adresa romaniilor ce au strigat M. e PSD in tribunele turneului de tenis de la Montreal A fost un sentiment fantastic sa vorbesc din nou din postura de castigatoare. Simt ca .

Halep, mesaj dur impotriva romanului care a strigat contra PSD la meci. Radu Buzaianu: Am o idee. Hai sa-l

Simona Halep, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal. in timpul finalei, un barbat a strigat celebrul slogan anti-PSD, lucru care a nemultumit-o pe sportiva. La final, ea a tinut sa.

Cristina Topescu, mesaj dur pentru jandarmi: Sunteti niste marionete manevrate de sefi cuprinsi de dementa puterii

Jurnalista Cristina Topescu a semnat un text dur la adresa Jandarmeriei dupa incidentele violente care au avut loc la mitingul Diasporei de pe 10 august, criticand faptul ca fortele de ordine nu au tinut cont de faptul ca printre protestatari se aflau multi oameni pasnici, inclusiv femei si copii.

Klaus Iohannis transmite un mesaj public dupa violentele din Piata Victoriei: Nu cumva cei care doresc oprirea luptei anticoruptie si-au dorit o diversiune?

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de la ora 18:00, in contextul protestelor din ultimele zile marcate de o interventie brutala a Jandarmeriei in seara si noaptea de vineri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )