Libnet.ro
UNICEF

00:07

CTP, umilit de un blogger din Romania: Eu nu stiu in ce lume traieste, exact, acest esuat

Playtech Playtech,
CTP, umilit de un blogger din Romania: Eu nu stiu in ce lume traieste, exact, acest esuat

Dupa ce a fost facut cu ou si cu otet de vloggerul Shelly, un alt formator de opinie din mediul online il ia la rost pe celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Totul a pornit de la discursul anti-masca al regizorului Cristi Puiu, pe care l-a sustinut la TIFF. Cristian Tudor Popescu, umilt de bloggerul Contele . continuă pe Playtech

VIDEO INTERVIU Alin Nica, primarul PNL care a adus in comuna sa proiecte in valoare de 28 de milioane de euro, candideaza la CJ Timis: Am fost prima comuna din Romania care a accesat, in 2007, primii bani europeni

Dudestii Noi este o comuna aflata la 13 km de Timisoara si este prima din Romania care a accesat fonduri europene. Primarul, Alin Nica, a reusit sa aduca in comuna sa aproximativ 50 de proiecte, in valoare de 28 de milioane de euro, fara sa foloseasca niciun ban din credite, totul fiind realizat din conturile atrase, europene, nerambursabile sau din bugetul local. Acum, Alin Nica, expert in juriul care desemneaza si monitorizeaza capitalele culturale europene, candideaza la sefia Consiliului Judetean Timis si isi doreste sa faca din el un judet cu adevarat european. Primarul a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cum a transformat Dudestii Noi intr-o comuna europeana si care sunt planurile sale la CJ Timis. Primul proiect european l-am scris chiar eu. Dupa ce am devenit cel mai tanar primar din Romania, in 2004, m-am dus la un curs de scriere de proiecte europene. in 2004 bugetul comunei era de 500. 000 de lei. Acum bugetul este de 2,5 milioane de euro, a declarat Alin Nica.

Noua metoda a hotilor din Romania. La ce trebuie sa fim atenti

O metoda de inselatorie folosita in Romania a revenit in atentie, dupa ce multi romani au spus ca au fost inselati recent. Vorbim despre inselaciunea acoperisul. Victimele sunt atrase de preturile foarte mici care le sunt prezentate initial de meseriasi, insa ajung sa plateasca de 10 ori mai mult. inselaciunea prin metoda acoperisul te poate .

Scadere alarmanta a investitiilor straine din Romania. S-au diminuat enorm in 2020

Anul 2020 a adus o scadere alarmanta a investitiilor straine in tara noastra. Astfel, investitiile directe ale nerezidentilor in Romania s-au micsorat pana la 352 milioane de euro, in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 2,697 miliarde de euro, cat au fost in perioada similara a anului 2019, a informat Banca Nationala a .

Bomba silentioasa din Romania. Cat azotat avem la Constanta si de ce e mai periculos decat in Beirut

Azotatul de amoniu instabil care a explodat in Beirut vine din Georgia. O singura fabrica din Georgia produce substanta oe care Romania o importa masiv. Bomba silentioasa din Romania Inginerii romani au colectat o mostra gasita la o ferma din Oltenita si au descoperit ca are o concentratie de azot ce depaseste normele europene si .

Germania include Bucurestiul si alte 10 judete din Romania pe lista zonelor de risc

Autoritatile din Germania au actualizat lista zonelor de risc stabilita in contextul pandemiei de Covid-19, fiind adaugate atat capitala Bucuresti cat si alte 10 judete din Romania, respectiv Bacau, Braila, Brasov, Dambovita, Galati, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui si Vrancea, anunta miercuri seara Ministerul Afacerilor Externe. Citeste si: Vizita in Romania a ministrului Muncii din Germania, amanata din cauza evolutiei Covid-19 in tara noastra.

Primul caz de covid al unui animal din Romania. Legendarul antrenor a facut anuntul: I-a facut doua injectii

A aparut primul caz de coronavirus din Romania la animal! Nefericitul patruped este chiar cainele celebrului fost fotbalist Cornel Dinu. Fosta glorie a fotbalului romanesc a recunoscut totul in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune de sport. Cornel Dinu a spus ca animalul sau de companie a avut covid Asadar cainele lui Cornel Dinu .

Interlopii au luat-o la fuga. Sefii unor clanuri din Romania au parasit tara. Ce face Politia

O serie de zvonuri si informatii scurse din structurile Politiei Romane i-au facut pe multi lideri interlopi sa se puna urgent la adapost. Acestia s-au hotarat sa se puna la adapost dupa moartea violenta a regelui Emi Pian. Sefii unor clanuri din Romania au luat-o la fuga parasind tara Emi Pian, fiul liderului interlop Florin .

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Ce loc superb din Romania a ales

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Vedeta TV nu a ales vreo destinatie exotica, pobabil din cauza pandemiei de coronavirus, ci a ales sa-ti faca concediul in Romania. Destinatia a fost una linistita si plina de insemnatate pentru romani-Bucovina. Ilinca Vandici a plecat cu fiul in vacanta. Ce destinatie superba din Romania a ales .

O prostituata din Romania protesteaza in Germania. Ce nemultumiri are

O prostituata romanca protesteaza in Germania pentru redeschiderea bordelurilor si pentru suspendarea interdictiillor impuse din cauza pandemiei. Povestea Elenei, femeia care trimitea bani acasa pentru a-si sprijini familia, dar care acum a ajuns sa primeasca ea 700 de euro lunar de la tatal ei pentru chirie si mancare, in continuare. Prostituata din Romania, protesteaza in .

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )