Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cui i-e frica de Nicusor Dan? De ce ar candida Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Cui i-e frica de Nicusor Dan? De ce ar candida Traian Basescu

Nicusor Dan nu are mare lucru de castigat din coagularea dreptei in Capitala. PNL, USR si PLUS oricum erau obligate sa-l sustina si in lipsa unei aliante, iar de sabotat o pot face si cu protocolul de colaborare parafat. La cat hate colcaie in partidul condus de Dan Barna, multi soldatei vor vota lista USR-PLUS pentru Consiliul General, dar vor uita sa puna stampila si pe Nicusor Dan. Doar asa, din orgoliu si razbunare, scrie jurnalistul Sebastian Zachmann pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Marele joc pregatit pentru alegeri. in favoarea cui joaca Traian Basescu?

Alegeri locale 2020. Cozmin Gusa, consultant politic, a declarat luni seara, la Antena 3, ca fostul presedinte Traian Basescu este intr-o situatie dificila. Strategiile impotriva lui Basescu si strategiile lui Basescu sunt destul de corozive si el este periculos pentru Nicusor Dan, a spus Cozmin Gusa la emisiunea Subiectiv.

Basescu: PMP ar fi adus 10 procente alaturi de Nicusor Dan si alianta marxisto-liberala Nu am nicio problema sa scriu pe formular nu am colaborat cu securitatea

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca si-ar continua proiectele in Parlamentul European, mai degraba decat ar candida la Primaria Capitalei, insa o decizie finala va fi luata in conducerea PMP. El spune ca Miscarea Populara are in jur de 10 procente in Bucuresti pe care le-ar fi adus alaturi de Nicusor Dan si alianta marxisto-liberala USR-PLUS-PNL.

Traian Basescu a decis! Va candida sau nu la Primaria Capitalei? Anuntul de ultima ora

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat marti ca Traian Basescu va fi candidatul partidului la Primaria Capitalei. De asemenea, acesta a criticat decizia PNL si USR-PLUS de a exclude de la negocierile pentru Bucuresti partidul pe care il conduce: Ca va pierde Nicusor este meritul USR.

Ioana Constantin (PMP): USR-PLUS, partide de stanga, saboteaza candidatura lui Nicusor Dan Traian Basescu poate sa o invinga pe Gabriela Firea (VIDEO)

Ioana Constantin este de parere ca alianta USR-PLUS face un sabotaj la adresa candidaturii lui Nicusor Dan. in plus, ea reiterat ca formatiunile conduse de Dan Barna si Dacian Ciolos sunt de.

Nicusor Dan:Mi-as fi dorit si PMP in alianta. Ne-am fi dus spre 60%. Nu ma lupt cu Basescu, ci cu PSD. La casele de pariuri stau mai bine ca Firea

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, a vobit luni la Adevarul Live despre modul in care PMP a fost lasat pe margine in alianta dreptei pentru Bucuresti, despre modul in care va influenta candidatura lui Traian Basescu lupta electorala, precum si pozitia sa din sondaje. Nicusor Dan s-a ferit sa vorbeasca despre scandalul din USR in privinta candidaturii Anei Ciceala. Am o opinie, dar nu e corect sa o spun, a explicat acesta.

Tomac: Noi nu am vrut sa mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Basescu. Ca va pierde Nicusor este meritul USR, nu al PMP

PMP sustine ca un eventual esec al lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei va fi meritul USR care a exclus partidul infiintat de Traian Basescu din alianta dreptei pentru Bucuresti.

Nicusor Dan, dupa ce PMP a anuntat ca ar putea sa-l propuna pe Basescu la Primaria Capitalei: Sper sa nu aiba un candidat care sa rupa din voturile dreptei

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a spus, marti, ca isi doreste ca PMP sa nu aiba o propunere care sa rupa din voturile dreptei, declaratia venind in contextul in care PMP ia in considerare o candidatura a lui Traian Basescu la PMB.

Rasturnare de situatie! PNL si USR-PLUS au oprit negocierile cu Traian Basescu

BPN a PNL a validat sambata colaborarea cu USR PLUS, fiind validati atat candidatii PNL cat si candidatii USR PLUS la primariile de sector din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, de asemenea, sustinerea pentru Primaria Capitalei a candidatului independent Nicusor Dan.

Traian Basescu, despre clanurile interlope: Odata diminuata activitatea in strainatate, isi vor extinde activitatile in Romania. O sa ajungem sa ne fie frica sa iesim pe strada daca statul nu face ce trebuie (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca institutiile statului au ajuns sa aiba o atitudine defensiva in raport cu retelele de crima organizata, or acest lucru trebuie sa se schimbe, altfel vom ajunge.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Nu am nicio problema sa scriu pe formular - Nu am colaborat cu Securitatea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca nu ar avea nico problema sa scrie ca nu a colaborat cu Securitatea, pe declaratia care ar trebui depusa daca ar candida la Primaria Capitalei. Basescu considera ca decizia in prima instanta pronuntata de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti este un abuz si spera la o judecata corecta la inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )