Libnet.ro
UNICEF

23:15

Culise. De ce a renuntat Adina Florea la sefia Sectiei Speciale. Lia Savonea si PSD au abandonat-o. Ce urmeaza

Adevărul Adevărul,
Culise. De ce a renuntat Adina Florea la sefia Sectiei Speciale. Lia Savonea si PSD au abandonat-o. Ce urmeaza

Odata cu trecerea PSD in Opozitie, presedintele CSM, Lia Savonea, apropiata de Florin Iordache si de Viorica Dancila, a abandonat-o pe Adina Florea. De asemenea, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, incearca sa tina partidul departe de tema Justitie. Ramasa fara sprijin juridic si politic, Adina Florea a renuntat la sefia Sectiei Speciale pentru magistrati, ghiuleaua PSD impotriva procurorlor, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Adina Florea nu mai vrea sefia Sectiei Speciale. Aceasta s-a retras din procedura de numire in functie

Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care ar fi urmat sa fie numita sef al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitiei,.

Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura de numire la sefia controversatei Sectii speciale Au fost 7 tentative esuate ale Liei Savonea de a o numi in functie

Procurorul Adina Florea s-a retras din procedura prin care ar fi trebuit sa fie numita sef al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, in urma concursului. Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a avut sapte tentative esuate de numire a Adinei Florea la conducerea controversatei sectii.

Adina Florea s-a retras din cursa pentru sefia Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie

CSM a confirmat, joi, retragerea Adinei Florea din cursa pentru sefia Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, in conditiile in care validarea rezultatelor concursului in urma caruia ea se situase pe primul loc a fost amanata de mai multe ori in CSM, dar si in contextul in care 80,8% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei speciale.

Adina Florea si-a retras candidatura la sefia SIIJ

Adina Florea s-a retras din procedura de numirea in functia de procuror-sef SIIJ. Desi a castigat concursul la CSM, chiar cu nota 10, in urma cu sase luni, pentru a conduce Sectia Speciala, procurorul.

Adina Florea si-a retras candidatura la sefia SIIJ

Adina Florea s-a retras din procedura de numirea in functia de procuror-sef SIIJ. Stire in curs.

Desfiintarea Sectiei Speciale de Investigare a Infractiunilor din Justitie, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri

Memorandumul prin care se propune desfiintarea Sectiei Speciale de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ)este inclus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de vineri. Prin memorandumul cu tema.

Propunerea USR pentru desfiintarea Sectiei Speciale a fost respinsa de PSD. Senatorii ALDE si PNL au lipsit de la vot

Comisia Juridica din Senat a respins marti propunerea legislativa initiata de USR pentru desfiintarea Sectiei Speciale de Investigare a Infractiunilor din Justitie. La vot, senatorii USR au fost lasati singuri, dupa ce parlamentarii PNL si ALDE au lipsit de la lucrarile Comisiei, in timp ce UDMR s-a abtinut, iar PSD a votat impotriva.

Adina Florea si-a retras candidatura de la functia de procuror-sef al SIIJ

UPDATE: Informatia privind retragerea candidaturii Adinei Florea a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Consiliului Superior al Magistraturii. Fata de interesul public manifestat, in scopul.

Ministerul Justitiei propune desfiintarea Sectiei speciale sau regandirea radicala a modului de functionare si organizare a acesteia

Ministerul Justitiei propune desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) sau regandirea radicala a modului de functionare si organizare a acesteia, potrivit unui Memorandum care va fi discutat in sedinta de Guvern de vineri.

Forumul Judecatorilor din Romania: 80,8% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a anuntat, marti seara, ca a centralizat partial voturile magistratilor din adunarile generale, iar rezultatele de pana acum arata ca 80,8% dintre magistrati s-au pronuntat pentru desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), 7,76% pentru mentinerea ei, iar 11. 43% pentru amendarea normelor juridice care reglementeaza activitatea institutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )