Libnet.ro
UNICEF

17:01

Academia Romana: Plecarea lui Dinu C. Giurescu echivaleaza cu pierderea unei constiinte civice si patriotice romanesti

Adevărul Adevărul,
Academia Romana: Plecarea lui Dinu C. Giurescu echivaleaza cu pierderea unei constiinte civice si patriotice romanesti

Membrii Academiei Romane regreta moartea academicianului Dinu C. Giurescu care echivaleaza cu pierderea unei constiinte civice si patriotice romanesti, ce va marca nu numai comunitatea academica, ci societatea romaneasca in ansamblul ei. continuă pe Adevărul

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila la moartea istoricului Dinu Giurescu: Un mare patriot care si-a dedicat viata Romaniei

Dinu Giurescu a murit. Premierul Viorica Dancila a transmis marti un mesaj de condoleante familiei academicianului Dinu C. Giurescu. M-a intristat vestea plecarii dintre noi a istoricului si academicianului.

Dinu Giurescu a murit. Ce spunea despre neajunsurile romanilor

Dinu Giurescu a murit la 91 de ani. Profesorul Dinu C. Giurescu vorbea la emisiunea Secvential, de la Antena 3, despre neajunsurile romanilor si ale Romaniei in care nu s-a schimbat nimic, unde povestea cu ne lu?.

Ecaterina Andronescu, despre moartea lui Dinu Giurescu: Ne-a aratat pana in ultima clipa cat a insemnat Romania pentru el

Dinu Giurescu a murit marti dupa-amiaza, la varsta de 91 de ani. Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce marele istoric s-a stins din viata. Nu pot sa spun buna ziua, pentru ca ziua nu.

Adrian Ursu, reactie dupa ce Dinu Giurescu a murit

Adrian Ursu si-a exprimat regretul fata de trecerea in nefiinta a academicianului Dinu Giurescu. E un moment pe care tot timpul te rogi sa nu-l traiesti. momentul despartirii de un om care este,.

Dinu Giurescu a murit. Interviu memorabil cu marele istoric

Dinu Giurescu a murit. in urma cu ceva vreme, marele istoric oferea un interviu memorabil Antenei 3. A mai ramas foarte putin national. Obstea simte ca are o tara, ca tara ii da. La noi lucrurile sunt.

Dinu Giurescu a murit. Marele istoric avea 91 de ani

Dinu Giurescu a murit. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )