Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ioan-Aurel Pop a fost ales presedintele Academiei Romane

Adevărul Adevărul,
Ioan-Aurel Pop a fost ales presedintele Academiei Romane

Academicianul Ioan-Aurel Pop, in varsta de 63 de ani, a fost ales presedintele Academiei Romana, joi, in cadrul Adunarii Generale, cu 86 de voturi, pe locul doi clasandu-se academicianul Victor Voicu, cu 56 de voturi. continuă pe Adevărul

Ioan-Aurel Pop a fost ales presedintele Academiei Romane

Academicianul Ioan-Aurel Pop, in varsta de 63 de ani, a fost ales presedintele Academiei Romana, ast[yi, in cadrul Adunarii Generale, cu 86 de voturi, pe locul doi clasandu-se academicianul Victor Voicu, cu 56 de votur, se arata intr-un anunt al institutiei, dat publicitatii.

S-A DECIS! IOAN AUREL POP, noul presedinte al Academiei Romane

Membrii Academiei Romane au ales astazi, prin vot secret in cadrul unei sedinte care se desfasoara cu usile inchise, presedintele Academiei Romane. Ioan Aurel Pop, rectorul Universitatii Babes-Bolyai.

Cine este Ioan Aurel Pop, noul presedinte al Academiei Romane

Istoricul clujean Ioan Aurel Pop a fost ales joi, noul presedinte al Academiei Romane. Ioan Aurel Pop este un academician roman, istoric, profesor universitar, din anul 2012 rector al Universitatii Babes-Bolyai.

Ioan Aurel Pop este noul presedinte al Academiei Romane

Ioan Aurel Pop este noul presedinte al Academiei Romane. Pop a fost ales, joi, de Adunarea Generala a Academiei Romane, cu 86 de voturi. Contracandidatul sau din al doilea tur - Victor Voicu - a obtinut 56 de.

Ioan Aurel Pop este noul presedinte al Academiei Romane.

Ioan Aurel Pop a fost ales, joi, de Adunarea Generala a Academiei Romane, cu 86 de voturi.

Cine candideaza pentru functia de presedinte al Academiei Romane

Bogdan Simionescu vicepresedinte la Academia Romana), Ioan Aurel Pop rectorul Universitatii Babes-Bolyai) si Victor Voicu presedintele Sectiei de Stiinte Medicale a Academiei Romane) sunt cei trei candidati inscrisi in cursa pentru functia de presedinte al Academiei Romane.

A inceput votul pentru alegerea presedintelui Academiei Romane

Votul pentru alegerea noului presedinte al Academiei Romane a inceput. Anterior, cei trei candidati,.

Constantin Buchet a fost ales presedinte al Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii

Constantin Buchet, propus de Guvern, a fost ales astazi presedinte al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), vicepresedinte fiind Valentin Blanariu, propus de PSD in CNSAS si secretar Dinu Zamfirescu, iar seful Structurii de Securitate este Catalin Boris Precul, propus de PSD, informeaza News. ro.

Buchet PSD la sefia CNSAS. Cum a fost ales noul presedinte: E raul cel mai mic. A trebuit sa amenintam cu demisia ca sa-l blocam pe Cazimir Ionescu

Constantin Buchet, propus de Guvernul Dancila, este noul presedinte al CNSAS, dupa ce Cazimir Ionescu, cercetat pentru crime impotriva umanitatii, a fost convins cu greu de ceilalti membri ai Colegiului Director sa renunte la intentia de a candida pentru sefia institutiei, dupa cum au declarat surse interne pentru Adevarul. Nici Buchet nu are un trecut impecabil: a fost in anturajul lui Corneliu Vadim Tudor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )