Libnet.ro
UNICEF

23:30

Draga Olteanu la 85 de ani

Adevărul Adevărul,
Draga Olteanu la 85 de ani

Cand am venit la National, la 70 de ani, in scaunul lui Ion Ghica asa cum imi placea mie sa spun mi-am reintalnit tineretea prin ultimii mari actori ai primei scene:. continuă pe Adevărul

Actrita Draga Olteanu Matei implineste 85 de ani: Mi-as dori foarte mult sa fie pace in lume

Marea doamna a teatrului de comedie si filmului romanesc,Draga Olteanu Mateiimplineste astazi 85 de ani. Nascuta pe 24 octombrie 1933 la Bucuresti, Draga Olteanu-Matei a absolvit Institutul.

Draga Olteanu Matei, sarbatorita la 85 de ani. Care sunt dorintele indragitei actrite - VIDEO

Actrita Draga Olteanu Matei a fost sarbatorita la Piatra Neamt. inconjurata de prieteni, colegi si admiratori, marea artista a urcat din nou pe scena. A povestit momente impresionante din cariera si a smuls.

Draga Olteanu Matei, aniversare cu public si cu actori celebri la implinirea varstei de 85 de ani

Actrita implineste miercuri, 24 octombrie, varsta de 85 de ani si va fi sarbatorita la cinematograful din Piatra Neamt, oras in care s-a mutat in urma cu 11 ani.

VIDEO Draga Olteanu-Matei, aniversata in Piatra Neamt: Ma simt foarte onorata ca mi se sarbatoresc cei 15 ani... pana la 100

Marea actrita a fost sarbatorita miercuri, 25 octombrie 2018, la implinirea a 85 de ani, in cadrul unui eveniment aniversar organizat la Cinema Dacia din Piatra Neamt, oras in care traieste din 2007.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )