Libnet.ro
UNICEF

13:45

Saptamana cu spectacole de comedie, la Ateneul National din Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Saptamana cu spectacole de comedie, la Ateneul National din Iasi

Dupa inca o etapa a Turneului National Unire prin Cultura, echipa de actori a Ateneului National din Iasi se intoarce pe scena institutiei iesene, cu spectacole de teatru pe alese. Spectatorii sunt asteptati marti seara la Dineu cu prosti, joi, 24 octombrie 2019, aflam povestea a trei negustori marunti de diferite etnii, in Take, Ianke . continuă pe Ceaşca de Cultură

Verificari la Spitalul de Copii din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi

O familie din Suceava va depune plangere penala impotriva Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce doi gemeni nascuti prematur au murit la unitatea medicala, scrie Mediafax. Cea care trebuia sa ii boteze pe copii sustine ca gemenii au murit din cauza neglijentei cadrelor medicale.

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Doi bebelusi gemeni au murit. Familia da vina pe medici

Acuzatii grave la un spital din Iasi! Parintii a doi bebelusi gemeni, care s-au stins din viatape patul de spital, dau vina pe medici si spun ca au tinut nou-nascutii intr-un salon in care erau si al.

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, pe scena Bozar din Bruxelles: Dupa Colectiv, am simtit ca nu mai pot merge la un director de teatru sa ii spun ca vreau sa montez Shakespeare sau Cehov

A fost un moment in care s-a schimbat ceva in mine, pentru ca a fost pentru prima data cand am iesit in strada. Eu nu sunt un activist, dar in acel moment am simtit ca nu mai pot merge la un director de teatru sa ii spun ca eu vreau sa montez Shakespeare sau Cehov, a marturisit regizoarea Carmen Lidia Vidu pe scena teatrului Bozar din Bruxelles, unde spectacolul sau, Jurnal de Romania. Constanta s-a jucat vineri seara. Spectacolul, care face parte dintr-un proiect nascut dupa incendiul din clubul Colectiv, a ajuns la Bruxelles la 4 ani dupa tragedia care a schimbat complet cariera si viziunea regizoarei.

Alegeri prezidentiale 2019. Google ne spune cine ar castiga alegerile din toamna dupa numarul de cautari

Alexandru Cumpanasu, Viorica Dancila, Theodor Paleologu si Klaus Iohannis sunt in topul cautarilor dupa numele cadidatilor la alegerile prezidentiale pe Google din ultima luna, potrivit unui studiu realizat de agentia de marketing online si SEO TargetWeb.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )