Libnet.ro
UNICEF

10:15

Recomandari in ultimele patru zile de la Festivalul International de Teatru Nou de la Arad

Adevărul Adevărul,
Recomandari in ultimele patru zile de la Festivalul International de Teatru Nou de la Arad

Festivalul International de Teatru Nou aduce, la Arad, in ultimele patru zile, in perioada 17-20 mai, spectacole despre realitate si vise, despre personaje fabuloase, despre testarea propriilor prejudecati, despre alegeri care pot schimba radical vieti. Vor fi reprezentate spectacole semnate de regizori nonconformisti, printre care Ada Milea, Horia Suru, Catinca Draganescu, Horia Suru, David Schwartz, Andi Gherghe, Leta Popescu. continuă pe Adevărul

Recomandari pentru ultimele patru zile la Festivalul International de Teatru Nou de la Arad

Festivalul International de Teatru Nou aduce, la Arad, in ultimele patru zile, in perioada 17-20 mai, spectacole despre realitate si vise, despre personaje fabuloase, despre testarea propriilor prejudecati, despre alegeri care pot schimba radical vieti. Vor fi reprezentate spectacole semnate de regizori nonconformisti, printre care Ada Milea, Horia Suru, Catinca Draganescu, Horia Suru, David Schwartz, Andi Gherghe, Leta Popescu.

Patru zile la Jakarta si Bangkok

Am aflat despre retragerea SUA din Acordul nuclear cu Iranul si am sarbatorit Ziua Europei la Jakarta, iar vizita premierului roman la Vatican m-a prins la Bangkok. Am calatorit doua zile in Indonezia si alte doua in Thailanda, ca membru al comisiei de afaceri externe a PE.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru zile. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general instabila in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si descarcari.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )