Libnet.ro
UNICEF

09:45

10 lucruri pe care nu le stii despre van Gogh

Adevărul Adevărul,
10 lucruri pe care nu le stii despre van Gogh

Astazi lucrarile lui Vincent van Gogh 1853-1890) valoreaza sute de milioane de dolari, dar in trecut n-au fost apreciate, motiv pentru care artistul insusi le-a considerat un esec. continuă pe Adevărul

10 lucruri mai putin cunoscute despre van Gogh: de ce si-a taiat urechea si cum a ajuns sa realizeze un celebru tablou cand era internat la psihiatrie

Astazi lucrarile lui Vincent van Gogh 1853-1890) valoreaza sute de milioane de dolari, dar in trecut n-au fost apreciate, motiv pentru care artistul insusi le-a considerat un esec.

Dacian Ciolos: Sunt multe lucruri care ne apropie cu USR si sunt convins ca vom gasi calea de a colabora

Sunt multe lucruri care ne apropie cu USR si sunt convins ca vom gasi calea de a colabora, a afirmat joi liderul Miscarii Romania impreuna, Dacian Ciolos, intr-un interviu la Adevarul. intrebat de ce a ales sa isi faca propriul partid si nu sa se inscrie in USR sau in PNL, Ciolos a raspuns ca Discutii au fost si cu PNL si cu USR. Nu ma intereseaza functii, nu ma intreseaza sa fiu intr-un partid si sa ma cert cu cineva ca sa obtin functii. Mi s-a parut ca cel mai decent este a construi de la baza.

ZIUA PLANETEI PAMANT. Ce trebuie neaparat sa stii despre aceasta zi

ZIUA PLANETEI PAMANT Earth Day Network, organizatia care promoveaza Ziua Pamantului 22 aprilie) la nivel mondial, anunta evenimentele dedicate Zilei Pamantului 2018 se vor concentra pe limitarea poluarii cu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )