Libnet.ro
UNICEF

01:05

Frumusetea din interiorul instrumentelor muzicale, surprinsa de un artist roman FOTO

Adevărul Adevărul,
Frumusetea din interiorul instrumentelor muzicale, surprinsa de un artist roman FOTO

Fotografiile artistului suprarealist Adrian Borda, in care apare interiorul unui violoncel, au strans zeci de mii de share-uri pe internet. Originar din Reghin, artistul exploreaza lumea complexa si misterioasa a subconstientului. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan: Discursul Opozitiei a fost validat din interiorul PSD; ne indreptam spre un consens pe scena politica

Discursul Opozitiei a fost validat din interiorul PSD, clasa politica indreptandu-se spre un consens in ceea ce priveste faptul ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai mare pericol pentru Romania, sustine prim-vicepresedintele PNL.

Dezvaluiri din interiorul PSD: Nu-i usor de lucrat cu Liviu Dragnea

CExN al PSD analizeaza vineri solicitarea privind demisia lui Liviu Dragnea din functiile detinute. Doina Pana, vicepresedinte PSD la nivel national, a facut declaratii dure cu privire la situatia din.

Violentele din scolile din Romania trec granita! Un elev roman care invata in Germania si-a batut cu bestialitate un coleg de clasa (VIDEO)

Violentele din scolile din Romania se muta si in strainatate. Un elev roman care invata in Germania si-a batut cu bestialitate un coleg de clasa, chiar in fata liceului. Unul dintre martori a filmat intregul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )