Libnet.ro
UNICEF

06:45

O sculptura de Brancusi, vanduta la pretul record de 71 de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
O sculptura de Brancusi, vanduta la pretul record de 71 de milioane de dolari

Lucrarea La Jeune Fille Sophistiquee Portrait de Nancy Cunard) de Constantin Brancusi, a fost vanduta marti seara de casa de licitatii Christies din New York, pentru suma de 71 de milioane de dolari, stabilind astfel un nou record pentru artistul roman care devine al doilea cel mai bine vandut sculptor din lume, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

O sculptura unica din bronz a lui Constantin Brncusi, adjudecata pentru pretul-record de 71 de milioane de dolari

La Jeune fille sophistiquee Nancy Cunard)/ Tanara sofisticata Nancy Cunard), o sculptura unica din bronz lustruit, realizata de Constantin Brancusi la Paris in 1932, a fost adjudecata pentru pretul-record de 71 de milioane de dolari, la o licitatie care a fost organizata marti de casa Chirstie's New York, relateaza News. ro.

O sculptura a lui Brancusi, vanduta cu pretul record de 71 de milioane de dolari (FOTO)

O sculptura din bronz, care reprezinta un portret stilizat al lui Nancy Cunard, realizata de Constantin Brancusi in 1932 a fost vanduta cu 71 de milioane de dolari, fiind incluse comisioane si taxe, la o.

Cum arata sculptura lui Brancusi, vanduta cu pretul record de 71 de milioane de dolari (FOTO)

O sculptura din bronz, care reprezinta un portret stilizat al lui Nancy Cunard, realizata de Constantin Brancusi in 1932 a fost vanduta cu 71 de milioane de dolari, fiind incluse comisioane si taxe, la o.

O sculptura realizata de Constantin Brancusi, vanduta cu pretul record de 71 de milioane de dolari

O sculptura din bronz realizata de Constantin Brancusi in 1932, care reprezinta un portret stilizat al lui Nancy Cunard, a fost vanduta cu 71 de milioane de dolari comisioane si taxe incluse) la o licitatie or.

Colectia de arta Rockefeller, vanduta pe suma- record de 828 milioane dolari

Colectia de arta pe care miliardarul american David Rockefeller si sotia sa Peggy au scos-o la licitatie a fost vanduta pentru 828 milioane de dolari, stabilind un nou record pentru suma stransa la vanzarea unei colectii private de obiecte de arta, transmite DPA, conform Agerpres.

Pret record pentru o sculptura semnata Constantin Brancusi

La Jeune fille sophistiquee Nancy Cunard)/ Tanara sofisticata Nancy Cunard), o sculptura unica din bronz lustruit, realizata de Constantin Brancusi la Paris in 1932, a fost adjudecata pentru pretul-record de 71 de milioane de dolari, la o licitatie care a fost organizata ieri de casa Chirstie 's New York.

Rompetrol Rafinare, pierderi de 3,77 milioane dolari

Rompetrol Rafinare, membra a Grupului KMG International fostul Grup Rompetrol), a inregistrat in primul trimestru din acest an o pierdere de 3,77 milioane dolari, in primul trimestru, de la un rezultat negativ de 63. 549 dolari in trimestrul 1 din 2017, la o cifra bruta de afaceri in crestere cu 47%, la 1,2 miliarde dolari, fata de 821,44 milioane dolari.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )