Libnet.ro
UNICEF

13:30

Concert extraordinar dedicat Centenarului Marii Uniri, pe scena istorica a Ateneului Roman

Adevărul Adevărul,
Concert extraordinar dedicat Centenarului Marii Uniri, pe scena istorica a Ateneului Roman

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, impreuna cu Filarmonica George Enescu, organizeaza vineri, pe 30 noiembrie, de la ora 19. 00, la Ateneu, pe scena cea mai incarcata de istorie a Romaniei moderne, simbol al identitatii si culturii noastre, un Concert dedicat Centenarului Marii Uniri. continuă pe Adevărul

FOTO Imagini feerice cu Monumentul si Podul Unirii de la Alba Iulia. Orasul Marii Uniri este pregatit pentru sarbatoarea Centenarului

Cele mai spectaculoase investitii dedicate Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia, Monumentul Unirii si Podul Unirii, au fost finalizate. Imagini nocturne cu cele doua proiecte finantate de Ministerul Culturii arata faptul ca zona s-a transformat radical si va fi un punct de atractie turistica.

Patru zile de sarbatoare la Centenarul Marii Uniri. Programul evenimentelor de la Turnu Severin

Primaria Drobeta Turnu Severin a facut public programul manifestarilor ce vor avea loc in perioada 29 noiembrie - 2 decembrie cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Delegatie de elevi si profesori de pe malul Borcei, la Centenarul Marii Uniri de la Alba Iulia

Consilierii judeteni au votat joi Hotararea privind aprobarea participarii judetului Calarasi, prin Inspectoratul Judetean Scolar, la sarbatoarea Centenarului marii Uniri de la Alba Iulia.

CENTENARUL MARII UNIRI Usor cu suta pe scarile istoriei

Centenarul Marii Uniri este evenimentul care anul acesta a consumat mari energii la nivel national. Conferinte serioase sustinute de istorici avizati, manifestari populare, emisiuni televizate in care s-au exprimat si personaje mai putin pregatite, serbari campenesti, fara foarte multe legaturi intre ele, au tinut sa marcheze momentul. in absenta unei gandiri unitare, multe dintre manifestari nu au facut decat sa induca o stare de confuzie si sa lanseze piste false pentru istoricii amatori de aici si de aiurea.

MINISTRUL CULTURII, LA MONUMENTUL MARII UNIRI DE LA ALBA IULIA: Lucrarea sculptorului Mihai Buculei arata impresionant

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, a facut, ieri, o vizita de lucru la Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia si a spus ca lucrarea sculptorului Mihai Buculei arata impresionant.

Vizita de lucru a Ministrului Culturii, Valer-Daniel Breaz, la Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, a efectuat, sambata, o vizita de lucru la Alba Iulia, pentru a verifica stadiul lucrarilor Monumentului Marii Uniri, opera a sculptorului Mihai Buculei, insotit de Prefectul judetului Alba, Danut Halalai si de reprezentantul Tobimar, Todor Florin.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )