Libnet.ro
UNICEF

15:30

Discursul domnului Donald Tusk, la Ateneu

Adevărul Adevărul,
Discursul domnului Donald Tusk, la Ateneu

Domnul Donald Tusk este a doua personalitate poloneza, dupa papa Ioan Paul al II-lea, care tine o cuvantare in limba romana in timpul unui act solemn. Discursul Domniei Sale nu s-a adresat doar audientei din incinta Ateneului, ci intregii natiuni romane care l-a aplaudat pe retelele sociale. continuă pe Adevărul

Romnul care i-a tradus discursul lui Donald Tusk: N-a avut nici macar o zi la dispozitie sa nvete sa-l citeasca. Daca avea mai mult, lumea ar fi crezut ca stie romneste

Cel care a tradus in romaneste discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk este Dan Marasescu, seful Unitatii de Traducere in Limba Romana de la Consiliul Uniunii Europene. intr-un interviu pentru HotNews. ro, traducatorul a spus ca a lucrat la discursul presedintelui Donald Tusk cu o zi inainte ca acesta sa-l rosteasca la Ateneul Roman si ca acesta a avut numai cateva ore la dispozitie ca sa invete sa-l citeasca.

Seara la Ateneu. Cu ce ramnem dupa discursul lui Donald Tusk

Donald Tusk este un om politic viu, autentic, iar cei care ii cunosc stilul isi dau seama ca discursul de aseara a fost unul gandit cu propria minte si scris cu propria mana. Niciun scriitor de discursuri nu ar fi putut sti ca primul autoturism din familia lui Tusk a fost o Dacie sau ca socrul fiului sau conduce acum tot o Dacie. Dar, chiar si pentru cei care il cunosc deja de mult timp pe politicianul Donald Tusk, succesul discursului de joi a fost o surpriza placuta.

El este romanul care a tradus discursul lui Donald Tusk

Dan Marasescu, seful unitatii de limba romana a traducatorilor de la Consiliul Uniunii Europene, a tradus discursul citit in limba romana de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, joi seara pe.

Ambasada Suediei la Bucuresti, postare impresionanta, dupa discursul lui Donald Tusk - VIDEO

Ambasada Suediei la Bucuresti a postat, pe Facebook, secventa video cu penalty-urile aparate de Helmut Duckadam in finala Cupei Campionilor europeni de la Sevilla, din 1986, dupa ce presedintele Consiliului.

Romania EUROPEANA: Donald Tusk a cucerit o tara intreaga cu discursul sau in limba romana! Presedintele C.E. ar fi un candidat de succes la varful politicii de la Bucuresti

Discursul lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, de la Ateneul Roman, care a marcat momentul in care Romania a preluat presedintia rotativa a Consiliului de ministri UE, i-a atras oficialului.

Romania EUROPEANA: Donald Tusk a cucerit o tara intreaga cu discursul sau in limba romana: Ar fi un candidat de succes la presedintia Romaniei

Discursul lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, de la Ateneul Roman, care a marcat momentul in care Romania a preluat presedintia rotativa a Consiliului de ministri UE, i-a atras oficialului.

Europarlamentarul Cristian Preda i-a multumit in limba poloneza lui Donald Tusk pentru discursul care a impresionat Romania

Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-i multumeasca in limba poloneza presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru discursul de la ceremonia de deschidere a presedintiei Consiliului UE, care a avut loc la Ateneu. Preda a mai sustinut ca nu a fost invitat la eveniment.

Viralul ZILEI! Donald Tusk: M**e PSD - Declaratia care a starnit amuzamentul internautilor (VIDEO)

Discursul impresionat in limba romana al presedintelui Consiliului UE, Donald Tusk, de la Ateneu, le-a starnit internautilor imaginatia. intr-un filmulet viral in mediul online, Donald Tusk spune celebra.

Contestat in Polonia, iubit in Europa: Cine este Donald TUSK, politicianul care a impresionat intreaga Romanie cu discursul sau de la Ateneu (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a impresionat toata Romania cu un discurs impecabil, sustinut intr-o romana perfecta, la evenimentul ce a marcat preluarea de catre Romania a.

Donald Tusk, discurs in limba romana la Ateneu: Sunt convins ca, in aceste 6 luni, veti interpreta cu energie si intelepciune o adevarata Rapsodie romana

Presedintele Consiliului European Donald Tusk a rostit joi, la ceremonia de la Ateneu, pentru a marca preluarea oficiala a presedintiei Consiliului UE de catre Romania, un discurs in limba romana din care nu au lipsit referirile la Mircea Eliade, la muzica lui George Enescu, la Nichita Stanescu, la Tristan Tzara, la Eugen Ionescu si Andrei Plesu, la performantele sportivilor romani, dar si la prima sa masina, o Dacia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )