Libnet.ro
UNICEF

15:30

Adevarul Live de la ora 13.00:O istorie a capitalismului romanesc

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 13.00:O istorie a capitalismului romanesc

Este adevarata teza ca Romania ca nu are un capitalim real ci unul de cumetrie? Cornel Ban, doctor in stiinte politice la Universitatea Maryland autor al volumului Dependenta si Dezvoltare este invitatul Ioanei Lupea la Adevarul Live incepand cu ora 13. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Kelemen Hunor, la prima aparitie dupa alegerile prezidentiale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, vine astazi, incepand cu ora 13. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre rezultatul slab obtinut de formatiunea sa la alegerile prezidentiale, dar si despre cum a castigat Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta, desi Ponta a pornit cu cele mai bune sanse. Cum isi explica Kelemen Hunor ca minoritatea maghiara l-a preferat in buna parte pe candidatul ACL, desi UDMR se afla la guvernare alaturi de PSD?.

Adevarul Live, ora 12.00: Deconstruindu-l pe Basescu

Traian Basescu se pregateste sa paraseasca presedintia Romaniei dupa 10 ani de mandat. Va intra presedintele Basescu in istorie si cum? La aceasta intrebare vor raspunde Florin Poenaru, Critic Atac, si Sorin Cucerai, Grupul Autonom pentru Democratie Participativa, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 12.00: Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL, despre viitorul partidului care a dat noul presedinte al Romaniei

Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL, vine la Adevarul LIVE de la ora 12. 00 pentru a explica pasii pe care ii va parcurge partidul care a dat presedintele Romaniei. Cristian Busoi explica si cat de important va fi elementul integritate in politica, odata cu votul din 16 noiembrie?.

Adevarul Live, ora 14.00: Sandra Pralong, despre Cum schimbam mentalitatea. 25 de ani in Romania

Invitata de astazi, de la ora 14. 00, a publicistului Ciprian Chirvasiu, la Adevarul Live, este Sandra Pralong. Autoarea a lansat la Targul Gaudeamus, care s-a incheiat ieri la Romexpo, volumul Cum schimbam mentalitatea. 25 de ani in Romania, publicat de Editura Polirom.

Sandra Pralong, la Adevarul Live, de la ora 14.00, va vorbi despre Cum schimbam mentalitatea. 25 de ani in Romania

Invitata de astazi, de la ora 13. 00, a publicistului Ciprian Chirvasiu, la Adevarul Live, este Sandra Pralong. Autoarea a lansat la Targul Gaudeamus, care s-a incheiat ieri la Romexpo, volumul Cum schimbam mentalitatea. 25 de ani in Romania, publicat de Editura Polirom.

Iulian Groza, viceministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, la Adevarul Live de la ora 14.00

Iulian Groza, viceministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, vorbeste astazi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre momentul de importanta vitala pe care-l reprezinta alegerile parlamentare de duminica.

Adevarul Live de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre cazul Bica, despre culisele luptei pentru Cotroceni si despre viitorul sau in politica

Cum a reusit Klaus Iohannis sa rastoarne rezultatul in turul doi al alegerilor prezidentiale? De ce a pierdut Victor Ponta, desi era favorit dupa turul intai? La aceste intrebari si nu numai raspunde Elena Udrea, presedintele PMP si candidat la prezidentiale in turul I, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live.

Fostul general Wesley Clark, la Adevarul Live de la ora 11.00

Astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, invitat este Wesley Clark, fost general in armata SUA ce a comandat operatiunile fortelor aliate in timpul razboiului din Kosovo in 1999.

Despre radioterapia de calitate, esentiala in tratarea cancerului, la Adevarul Live de la ora 15.00

In strainatate, radioterapia este utilizata in proportie de 70% ca tratament pentru bolnavii de cancer. in Romania, vorbim de 25%. Medicul radioterapeut Iuliana Giurgiu vine la Adevarul Live sa ne vorbeasca despre importanta acestui tip de tratament realizat corect si cu aparatura de calitate pentru bolnavii din Romania.

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, invitat la Adevarul Live de la ora 16.00

Azi, incepind cu orele 16. 00, Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, propunerea oficiala a acestui partid pentru functia de premier, este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu pentru o discutie despre nevoia de buna guvernare, de stiinta a guvernarii si de elaborare a unei viziuni coerente pentru tara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )