Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Pietrareanu, studenta care a calatorit doua luni prin tara fara niciun ban, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Alina Pietrareanu, studenta care a calatorit doua luni prin tara fara niciun ban, la Adevarul Live

In vara lui 2017, Alina Pietratreanu, studenta in anul III, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale, se urca in tren si pleca sa cutreiere tara si, poate, sa renunte la frici, dupa cum a explicat chiar ea. De la ora 12, la Adevarul Live, Alina va povesti despre experientele traite in aceasta calatorie. continuă pe Adevărul

Alina Pietrareanu, studenta care a calatorit doua luni prin tara fara niciun ban, vine la ora 12.00, la Adevarul Live

In vara lui 2017, Alina Pietratreanu, studenta in anul III, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale, se urca in tren si pleca sa cutreiere tara si, poate, sa renunte la frici, dupa cum a explicat chiar ea. De la ora 12, la Adevarul Live, Alina va povesti despre experientele traite in aceasta calatorie.

BVB, primul loc in topul cresterilor din UE in primele doua luni ale anului

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat in primele doua luni din acest an un avans de 9%, dupa ce indicele BET, principalul indice al pietei de capital locale, a inchis luna februarie la un nivel de 8. 452 de puncte, arata un comunicat BVB. Avansul consemnat de bursa de la Bucuresti este cel mai mare din randul indicilor principali ai pietelor de capital din Uniunea Europeana, potrivit datelor Reuters.

Loteria Romana a acordat premii de 37 milioane de euro in doua luni. Cati norocosi au fost

}n primele doua luni, Loteria Romana a acordat castiguri in valoare de 37 milioane de euro, a informat compania. cele mai mari premii s-au inregistrat la categoriaLoto 6/49, unde s-au inregistrat 70. 140 de castiguri.

Loteria Romana a acordat premii de peste 37 de milioane de euro in primele doua luni

Loteria Romana a acordat, in primele doua luni ale anului in curs, un numar de 1. 842 de castigur.

Fotografii in care apar Elena Udrea si Alina Bica, despre care se spune ca au fost facute in Costa Rica, postate de un roman pe Facebook

Un roman a postat pe Facebook, duminica seara, fotografii in care apar Elena Udrea si Alina Bica, despre care sustine ca au fost facute in Costa Rica, unde cele doua au anuntat ca se afla dupa ce au parasit tara. Elena Udrea a confirmat, pe 17 februarie, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat atunci ca este insarcinata, spunand ca urmeaza sa aiba gemeni.

Povestea camasilor osenesti minunate croite de o mama si fiica ei. Avem atat de mult de lucru, ca luam comenzile cu doua luni inainte

Maria si Ana Cardos, mama si fiica, au preluat din familie traditia cusutului de haine, care s-a transmis din generatie in generatie. Dupa o experienta in industria modei de la Paris, cele doua s-au intors la Negresti Oas pentru a-si deschide propria afacere.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )