Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Cine are interes sa distruga cetatile dacice cu buldozerul?

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Cine are interes sa distruga cetatile dacice cu buldozerul?

In ultimele luni, doua cetati dacice au fost distruse cu buldozerul. Cetatea regelui Dromihete din Baragan si cetatea dacica de la Starciu din Salaj au avut de a face cu furia buldozerelor. continuă pe Adevărul

FP Live, ora 12.00:Putem evita sfarsitul Europei?

Criza refugiatilor si atacurile teroriste pun in discutie existenta Europei asa cum o cunoastem acum. Se vorbeste despre desfiintarea spatiului Schengen, se ridica garduri de sarma ghimpata la frontiere. Partidele nationaliste si extremiste castiga teren in timp ce vocile anti-europene sunt din ce in ce mai puternice.

Truica, Andronic, Rosu, Marcovici si Mateescu afla vineri, la ora 13.00, daca vor fi ARESTATI de Curtea de Apel Brasov

Judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Brasov a amanat pronuntarea in dosarul retrocedarilor Truica-printul Paul pentru vineri, la ora 13. Pana atunci vor expira mandate de arestare ale inculpatilor retinuti, respectiv ale lui remus Truica, Dan Andronic, Robert Rosu, Marius Marcovici, Lucian Mateescu, asa ca acestia vor parasi arestul Politiei Brasov. Sedinta de judecata a inceput in cursul zilei de joi, la ora 15. 30 si s-a incheiat vineri dimineata, la ora 2.

Brasov: Pronuntarea in dosarul Truica, vineri, ora 13.00

Magistratii Curtii de Apel Brasov au amanat pronuntarea in dosarul Truica, pentru vineri, la ora 13. 00, a declarat, vineri dimineata, purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecatoarea Mirela Serban, potrivit Agerpres.

Cat de utila este cearta intr-un cuplu? Dr. Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut, discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13.00

Cand stim ca certurile din cuplu nu mai sunt ceva natural si cat de folositoare pot fi conflictele? Cum gestionam o cearta astfel incat sa tinem cont si de nevoile partenerului si care sunt semnalele de alarma in ceea ce priveste cearta in cuplu? Dr. Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13. Adreseaza-i o intrebare psihologului pe MedLive. ro.

Cat de utila este cearta intr-un cuplu? Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut, discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13.00

Cand stim ca certurile din cuplu nu mai sunt ceva natural si cat de folositoare pot fi conflictele? Cum gestionam o cearta astfel incat sa tinem cont si de nevoile partenerului si care sunt semnalele de alarma in ceea ce priveste cearta in cuplu? Ina Baranga, psiholog clinician si psihoterapeut discuta online cu cititorii, vineri de la ora 13. Adreseaza-i o intrebare psihologului pe MedLive. ro.

Joi, ora 13 00. Intalnire online. Valentin Naumescu despre starea Europei, populismul in ascensiune si conflictul din Siria

Soarta si viitorul Europei, populismul in ascensiune in tarile europene, relatiile Rusiei cu Vestul si relatiile dintre SUA si UE, conflictul din Siria si repercusiunile lui sunt cateva dintre temele fierbinti ale momentului. Ii puteti pune intrebari pe aceste teme profesorului Valentin Naumescu pana maine, joi, 10 decembrie, la ora 13 00. Puneti intrebari invitatului folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articoluluiPuteti cumpara volumul Marile schimbari. Crize si perspective in politica internationala de pe GiftBooks. ro editia bibliofila cu autograful autorului.

Adevarul Live, ora 13.00: Efectele grave ale consumului de alcool asupra sanatatii psihice si fizice a adolescentilor

Problemele legate de consumul excesiv de alcool incep cu obisnuinta, continua cu abuzul si pot duce spre depedenta. Parintii trebuie sa tina cont de faptul ca organismul unui adolescent este mai vulnerabil decat al unui adult la efectele toxice ale alcoolului. Vom aprofunda subiectul alaturi de psihologul Ionut Ghiugan, in cadrul emisiunilor din campania Scoate-i alcoolul din cap!.

Ioan Oltean va fi prezentat cu propunerea de arestare la ora 18:00

ACTUALIZARE 17:13 Ioan Oltean va fi prezentat, de catre DNA, la inalta Curte de Casatie si Justitie, la ora 18:00, cu propunerea de arestare preventiva. * Crinuta Dumitrean si Mihai Rotaru, sub control judiciar * Catalin Teodorescu, cercetat sub control judiciar pe cautiune de 1 milion de lei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )