Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nicolae Balota si amintirile lui din inchisoare

Adevărul Adevărul,
Nicolae Balota si amintirile lui din inchisoare

Ce om de lume! imi spuneam, privindu-l cum isi indeplinea indatoririle de gazda. Cu maini frumoase, aristocratice impartea sufleul diafan in farfuriile de portelan si umplea paharele de cristal cu vinul rose. Acest barbat delicat, cu o figura spiritualizata, caruia ii era mai familiara lumea cartilor decat lumea reala, executase ani grei de inchisoare si, in continuare, de deportare in Baragan, in timpul comunismului, din motive politice. continuă pe Adevărul

Mihai Necolaiciuc, eliberat conditionat din inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, eliberarea conditionata din inchisoare a fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc, care avea de executat 4 ani si 6 luni inchisoare, intr-un dosar in care a fost acuzat de deturnare de fonduri.

Decizie definitiva: Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat din inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis vineri eliberarea conditionata din inchisoare a fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc, informeaza Agerpres. Necolaiciuc avea de executat 4 ani si 6 luni inchisoare, intr-un.

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, eliberat conditionat din inchisoare. Decizia este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis vineri eliberarea conditionata din inchisoare a fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc, care avea de executat 4 ani si 6 luni inchisoare, intr-un dosar in care a fost acuzat de deturnare de fonduri, informeaza Agerpres. Decizia este definitiva, iar Mihai Necolaiciuc va fi eliberat in aceasta seara din Penitenciarul Rahova.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )