Libnet.ro
UNICEF

21:15

Actrita Olga Tudorache va fi inmormantata astazi

Adevărul Adevărul,
Actrita Olga Tudorache va fi inmormantata astazi

Actrita Olga Tudorache va fi inmormantata sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala. Trupul neinsufletit al artistei a fost depus, vineri, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti, unde atat cunostinte cat si admiratori au mers sa ii aduca un ultim omagiu. continuă pe Adevărul

Actrita Olga Tudorache, marea doamna a teatrului romanesc, va fi inmormantata sambata

Actrita Olga Tudorache va fi inmormantata sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala. Trupul neinsufletit al artistei a fost depus, vineri, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National Ion Luca Caragiale din Bucuresti, .

Doamna teatrului romanesc, actrita Olga Tudorache, a murit

Actrita Olga Tudorache a murit, marti noaptea, anuntul fiind facut de mai multi apropiati ai acesteia pe Facebook. Olga Tudorache avea 88 de ani si era internata la Spitalul Elias din 9 octombrie.

A murit actrita Olga Tudorache / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro. 13 Actrita Olga Tudorache a murit, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale.

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata. Anuntul trist a fost facut de Florin Piersic si de medicul Monica Pop pe Facebook. Romani, a murit OLGA TUD.

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata (VIDEO)

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata. Anuntul trist a fost facut de Florin Piersic si de medicul Monica Pop pe Facebook. Romani, a murit OLGA TUD.

Florin Calinescu: Actrita Olga Tudorache a murit / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro.

Florin Calinescu: Olga Tudorache a murit / Actrita avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop.

Olga Tudorache a murit. Cariera stralucitoare pentru o actrita de exceptie

Olga Tudorache a murit. Olga Tudorache, una dintre marile doamne ale scenei romanesti, s-a stins din viata. Pe 11 octombrie implinise 88 de ani. Actrita Olga Tudorache s-a nascut la 11 octombrie.

Olga Tudorache a murit. Marea actrita, in varsta de 88 de ani, s-a stins pe patul de spital

Doliu in teatrul romanesc: marea actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a incetat din viata, potrivit agentiei News. ro, care o citeaza pe medicul Monica Pop. Marea actrita fusese internata in spital in ultimele zile, iar starea sanatatii sale s-a inrautatit considerabil saptamana trecuta.

Un destin blestemat! Viata regretatei actrite Olga Tudorache bate filmul

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a murit in noaptea de marti spre miercuri la varsta de 88 de ani. Regretata artista era internata la Spitalul Elias dupa ce suferise un.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )