Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trupul lui Augustin Buzura, depus la Academia Romana si la capela Cimitirului Bellu. Scriitorul va fi ingropat miercuri

Adevărul Adevărul,
Trupul lui Augustin Buzura, depus la Academia Romana si la capela Cimitirului Bellu. Scriitorul va fi ingropat miercuri

Trupul neinsufletit al lui Augustin Buzura va fi depus astazi, de la ora 14. 30, la Academia Romana si de la ora 16. 00, la capela cimitirului Bellu. inmormantarea va avea loc miercuri, 12 iulie, de la ora 13. 00, la cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta fiica sa, Daniela Zeca Buzura. continuă pe Adevărul

Trupul lui Augustin Buzura, depus la Academia Romana si la capela Cimitirului Bellu. Scriitorul va fi ingropat miercuri FOTO

Trupul neinsufletit al lui Augustin Buzura va fi depus astazi, de la ora 14. 30, la Academia Romana si de la ora 16. 00, la capela cimitirului Bellu. inmormantarea va avea loc miercuri, 12 iulie, de la ora 13. 00, la cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta Daniela Zeca Buzura. Scriitorul Augustin Buzura a murit luni seara, la varsta de 78 de ani.

Institutul Cultural Roman si Academia Romana deplang moartea scriitorului Augustin Buzura

Institutul Cultural Roman si Academia Romana deplang moartea prozatorului si publicistului Augustin Buzura, despre care spun ca a fost una dintre marile constiinte ale poporului roman.

RAMAS BUN Flori si lumanari aprinse pentru scriitorul Augustin Buzura

Muzeul National al Literaturii Romane, Academia Romana si Institutul Cultural Roman se alatura tuturor celor care deplang disparitia celui care a fost Augustin Buzura. Scriitorul s-a stins luni, 10 iulie 2017, la varsta de 78 de ani.

RAMAS-BUN Flori si lumanari aprinse pentru scriitorul Augustin Buzura

Muzeul National al Literaturii Romane, Academia Romana si Institutul Cultural Roman se alatura tuturor celor care deplang disparitia celui care a fost Augustin Buzura. Scriitorul s-a stins luni, 10 iulie, la varsta de 78 de ani.

Ministrul Culturii, despre Augustin Buzura: A fost un prozator de forta, o voce unica in literatura romana

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Lucian Romascanu, a transmis marti un mesaj prin care deplange moartea scriitorului si academicianului Augustin Buzura, despre care spune ca a fost un prozator de forta, scriitor care trudea responsabil pentru fiecare fraza.

A murit Augustin Buzura. Academicianul Eugen Simion: Buzura a facut ca Romania sa nu fie sub comunism o Siberie a spiritului

A murit Augustin Buzura. Academicianul Eugen Simion a afirmat, intr-o interventie telefonica la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, ca pierderea lui Augustin Buzura este uriasa pentru literatura.

A murit Augustin Buzura, omul care a stat la baza infiintarii Institutului Cultural Roman

A murit Augustin Buzura. Scriitorul Augustin Buzura a vorbit, intr-un interviu pentru gandul. info, despre Institutul Cultural Roman, infiintat in 2003, la initiativa sa. Eu l-am c.

A murit scriitorul Augustin Buzura

A murit scriitorul Augustin Buzura. Scriitorul Augustin Buzura a murit luni, la varsta de 78 de ani.

A murit Augustin Buzura. Eugen Simion: E o pierdere uriasa pentru literatura noastra FOTO

Augustin Buzura, in varsta de 78 de ani, a murit luni seara. Psihiatru,prozatorsi eseist roman contemporan, Augustin Buzuara era din1992este membru titular alAcademiei Romane. A fost presedintele ICR intre 2003-2005 si director al revistei Cultura.

FOTO A murit Augustin Buzura. Eugen Simion: E o pierdere uriasa pentru literatura noastra

Augustin Buzura, in varsta de 78 de ani, a murit luni seara. Psihiatru,prozatorsi eseist roman contemporan, Augustin Buzuara era din1992este membru titular alAcademiei Romane. A fost presedintele ICR intre 2003-2005 si director al revistei Cultura.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )