Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adevarul Live cu autorul unei carti care a fost scrisa pe blog si vanduta pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live cu autorul unei carti care a fost scrisa pe blog si vanduta pe Facebook

Invitatul de la ora 15. 00, de la Adevarul Live, este Stefan Caraman, autorul volumului Scrisori catre Rita, o carte scrisa virtual si vanduta virtual, dupa cum insusi scriitorul o spune. continuă pe Adevărul

Despre cati bani castiga scriitorii romani, astazi, la Adevarul Live

Redactorul sef al revistei Dilema veche Mircea Vasilescu si scriitorul si jurnalistul Cezar Paul-Badescu discuta astazi la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre castigurile scriitorilor romani de pe urma scrisului.

Membrii unei grupari care a inselat sapte persoane cu 160. ...

Membrii unei grupari care a inselat sapte persoane cu peste 160. 000 de lei au fost retinuti, dupa ce au fost prinsi cand primeau de la un batran 4. 250 de lei si 200 de euro, bani pe care i-au cerut pentru a-i putea da un premiu pe care acesta l-ar fi obtinut, desi nu participase la niciun concurs, informeaza Mediafax. Politistii bucuresteni au prins in flagrant, vineri, trei dintre membrii gruparii, imediat dupa ce au reusit sa obtina de la un barbat, in varsta de 74 de ani, suma de 4. 250 de .

Membrii unei grupari care a inselat sapte persoane cu 160.000 de lei prin metoda premiul au fost retinuti de politisti

Membrii unei grupari care a inselat sapte persoane cu peste 160. 000 de lei au fost retinuti, dupa ce au fost prinsi cand primeau de la un batran 4. 250 de lei si 200 de euro, bani pe care i-au cerut pentru a-i putea da un premiu pe care acesta l-ar fi obtinut, desi nu participase la niciun concurs.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )