Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apel catre institutiile de spectacol, in urma tragediei de la Clubul Colectiv

Adevărul Adevărul,
Apel catre institutiile de spectacol, in urma tragediei de la Clubul Colectiv

Au trecut noua zile de la tragedia produsa in Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma careia au murit pana acum 44 de persoane. Un blog de teatru si cinema a initiat un apel catre toate institutiile de spectacol din Romania. continuă pe Adevărul

Clubul Kulturhaus Bukarest se inchide in urma tragediei din Colectiv

Clubul Kulturhaus Bukarest s-a inchis temporar, pentru finalizarea expertizelor PSI si a lucrarilor de siguranta necesare. Reprezentantii localului au transmis ca vor sa previna orice risc, astfel incat clientii lor sa se simta in siguranta.

Victimele tragediei din Clubul Colectiv au fost comemorate in Hunedoara: a patra zi in care oamenii au iesit in strada

Zeci de oameni s-au strans si astazi in centrul municipiului Hunedoara, la mitingul prin care si-au aratat sustinerea pentru familiile victimelor din Clubul Colectiv si dorinta de schimbare a societatii. Actiuni similare au avut loc si in alte orase din judetul Hunedoara.

Prima victima din Ialomita a incendiului din Clubul Colectiv are nevoie de ajutorul semenilor. Fata a suferit arsuri pe 40 din suprafata corpului

Manifestantii care au venit la protestele din Slobozia au transmis si un mesaj de sustinere pentru Corina Gabriela Ionita, o tanara din Urziceni, ranita in incendiul din Clubul Colectiv. Este prima victima din Ialomita care a fost identificata in urma tragediei.

Firma de artificii nu avea contract pentru spectacolul din clubul Colectiv, din seara tragediei. Ancheta scoate la lumina faptul ca un contract ar fi fost semnat abia dupa accident

Ancheta in cazul firmei care a furnizat artificiile pentru spectacolul din clublul Colectiv arata inca un aspect. O angajata din firma a spus in fata anchetatorilor, potrivit Mediafax, ca nu a existat un contract pentru aceasta prestare de servicii, si ca acest contract ar fi fost semnat dupa accident. Angajata a mai spus ca pentru folosirea artificiilor ar fi existat in prealabil numai o intelegere verbal, pe data de 29 octombrie, ]n timp ce contractul ar fi urmat sa fie semnat pe data de 31. Dupa cum se stie, tragedia din clubul Colectiv a avut loc in seara de 30 octombrie. Iata in continuare ce a declarat angajata firmei de artificii, dupa cum relateaza Mediafax.

Chitaristul trupei Prea Tarziu, printre persoanele decedate, sambata, in urma tragediei din Colectiv

Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Tarziu, se numara printre cele trei persoane care au decedat sambata, dupa ce au fost ranite in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti.

Alexandra Dinu, mesaj impresionant dupa tragedia din clubul Colectiv. Iubirea si credinta in Dumnezeu sunt esentiale

Aflata departe de Europa, actrita Alexandra Dinu a fost marcata de tragedia de la clubul Colectiv din Bucuresti si a tinut sa transmita tuturor celor de acasa un mesaj de incurajare pe pagina ei oficiala de Facebook, Alexandra Dinu Official. In aceste vremuri grele, actrita ne indeamna sa nu ne pierdem increderea in Divinitate.

Andre Rieu a ajuns la Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor din Clubul Colectiv. Voi compune o melodie pentru cei care au murit

Violonistul Andre Rieu a ajuns sambata dupa-amiaza, la Bucuresti, unde a adus un omagiu victimelor incendiului din Clubul Colectiv. El a anuntat ca va dona castigurile de la DVD-urile concertelor din Bucuresti familiilor victimelor si ca va compune o melodie in amintirea celor care au murit in Colectiv.

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis este dedicat VICTIMELOR din clubul Colectiv

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis, care se defasoara in Parcul Herastrau din Bucuresti, este dedicat memoriei victimelor din clubul Colectiv.

Patronul firmei care a livrat artificiile la clubul Colectiv, Constantin Nita, a fost RETINUT de procurorii Parchetului ICCJ

Parchetul General a finalizat cercetarile in dosarul incendiului din Colectiv si efectueaza, vineri, sapte perchezitii in Bucuresti si in judetul Giurgiu. Printre ele, se numara firma Golden Ideas Fireworks Artists, care a livrat artificiile care au provocat incendiul din Clubul Colectiv, precum si locuintele patronilor societatii.

UPDATE. Patronul firmei care a livrat artificiile la clubul Colectiv, audiat la PICCJ

Parchetul General a finalizat cercetarile in dosarul incendiului din Colectiv si efectueaza, vineri, sapte perchezitii in Bucuresti si in judetul Giurgiu. Printre ele, se numara firma Golden Ideas Fireworks Artists, care a livrat artificiile care au provocat incendiul din Clubul Colectiv, precum si locuintele patronilor societatii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )