Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sovietologul Larry Watts, despre revolutia romana din decembrie 1989: Capcanele marturiilor ca dovezi

Adevărul Adevărul,
Sovietologul Larry Watts, despre revolutia romana din decembrie 1989: Capcanele marturiilor ca dovezi

Exista o serie de probleme referitoare la utilizarea actuala a dovezilor cu privire la prezenta sau absenta sovieticilor si a turistilor din blocul sovietic in timpul revolutiei din 1989. Ele apar in mod repetat, de exemplu, in, probabil, singurul blog in limba engleza dedicat exclusiv revolutiei romane si detinut de Richard Andrew Hall. continuă pe Adevărul

Revolutia romana din decembrie 1989 (III): Capcanele marturiilor ca dovezi

Exista o serie de probleme referitoare la utilizarea actuala a dovezilor cu privire la prezenta sau absenta sovieticilor si a turistilor din blocul sovietic in timpul revolutiei din 1989. Ele apar in mod repetat, de exemplu, in, probabil, singurul blog in limba engleza dedicat exclusiv revolutiei romane si detinut de Richard Andrew Hall.

Adevarat sau fals? Mituri despre alimentatie transmise din generatie in generatie

Mama intotdeauna sustine ca are dreptate in legatura cu orice si mai ales cand este vorba despre alimentatie. Verifica daca si are dreptate in tot ceea ce sustine. Adevarat sau fals? Iata cateva mituri despre alimentatie.

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

Ministrul turc de Interne, despre atacul armat din Turcia: Nu este necesara amanarea meciurilor

Ministrul turc de Interne Sebahattin Ozturk a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca federatia de fotbal este cea care decide daca se vor amana meciuri, ca urmare a atacului de sambata, insa, din punctul sau de vedere, o astfel de masura nu este necesara, informeaza Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )