Libnet.ro
UNICEF

09:30

Spectacolul Bull, despre mafia si hartuirea din multinationale

Adevărul Adevărul,
Spectacolul Bull, despre mafia si hartuirea din multinationale

Bull, spectacol regizat de Bobi Pricop, la Arad, este o poveste despre corporatisti si concedieri, despre hartuirea din multinationale, dar care abordeaza o tema mult mai profunda, universala, despre natura umana si despre laturile ei cele mai crude. continuă pe Adevărul

Dosar de Politician: Mafia taximetristilor din Capitala si din judetul Ilfov (VIDEO)

V-am prezentat zilele trecute informatii despre asa-zisa mafie a taximetristilor. Va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis documente si informatii pe pagina de Facebook dosardepolitician. in.

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Singura persoana profund imorala in povestea asta este Raluca Turcan

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca isi doreste ca membrii comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 sa inceapa sa lucreze cat mai repede.

De ce protesteaza taximetristii: Despre problemele taximetriei din Bucuresti si solutii

Sa gasesti un taxi in Bucuresti este o adevarata aventura. Daca iesi in strada, in mod aproape inevitabil taximetristul te intreaba unde mergi si daca nu ii convine, refuza cursa, pe motiv ca se retrage in alta zona. Sunt si cazuri in care se cere din start o suma mai mare decat pretul normal al cursei, fara sa porneasca aparatul de taxat, in special in weekend si noaptea, in zona centrala a orasului. Multi bucuresteni apeleaza la Uber, dar si aici e o problema: Uber nu are licenta de transport, asa cum cere legea, ceea ce ii face pe taximetristi sa acuze compania de evaziune fiscala si sa ceara interzicerea ei.

VESTI NOI despre copilul salvat din put si adus la Bucuresti: in ce stare se afla cel mic

Copilul de doi ani cazut intr-un put intr-o localitate din judetul Teleorman si salvat marti seara dupa o operatiune de zece ore, se afla in prezent in stare critica. Conform.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )