Libnet.ro
UNICEF

00:06

28 de productii, in competitia de scurtmetraje, la Cannes 2019

Adevărul Adevărul,
28 de productii, in competitia de scurtmetraje, la Cannes 2019

Pe 23 mai, juriul Cinefondation, prezidat de Claire Denis, si de scurtmetraje va acorda trei premii. in cele doua competitii, la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta. au fost selectate 28 de productii. continuă pe Adevărul

Cannes 2019 Filmul La Gomera al lui Corneliu Porumboiu, selectat in competitie

Filmul La Gomera, al cincilea lungmetraj de fictiune al lui Corneliu Porumboiu, a fost selectat in competitia celei de-a 72-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, unde va avea premiera mondiala. Festivalul de la Cannes se desfasoara intre 14-25 mai.

CFR Calatori si bugetul pe 2019 - Subventii mai mici, cheltuieli mai mari pentru reparatii si pierderi estimate la 92 milioane euro

Subventia pentru transportul feroviar de calatori primita in acest an va fi mai redusa cu 5% fata de 2018, reiese din proiectul de buget de venituri si cheltuieli al CFR Calatori pe 2019, obtinut de Club Feroviar. in cifre absolute, se constata o diminuare cu aproape 56 milioane lei comparativ cu anul precedent, de la 1,07 miliarde lei la 1,01 miliarde.

The Guardian: Marea Britanie va avea un al doilea referendum cu ocazia alegerilor UE din 23 mai

Peste numai cinci saptamani, Marea Britanie va avea un referendum pe tema Brexitului. Va fi sub forma alegerilor pentru Parlamentul European, dar, in realitate, el va fi un pre-referendum sau, daca va plac neologismele urate, un preferendum. Asadar, acum obiectivul este simplu: sa inmultim la maximum numarul voturilor pentru partidele care sprijina un referndum de confirmare pe tema Brexitului, potrivit The Guardian, citat de Rador.

Festivalul International George Enescu 2019, cea mai extinsa editie de pana acum

Unsprezece orase din Romania vor organiza concerte in cadrul Festivalului International George Enescu din acest an, fata de sapte orase in editia anterioara.

Directiva Copyright 2019: Ce vom mai putea posta pe Facebook si alte prevederi-cheie. Descarca forma finala

Ce vom mai putea posta pe Facebook, ce video-uri vom mai putea vedea pe YouTube, ce limite financiare vor avea startupurile online care vor fi scutite de complicatii, ce drepturi vor castiga creatorii. StartupCafe. ro a extras cateva prevederi-cheie din noua Directiva Copyright, cu modificarile din forma finala, adoptata de Consiliul Uniunii Europene, text care urmeaza sa fie publicat in Jurnalul Oficial al UE, pentru a intra in vigoare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )