Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cannes 2019 - Primele reactii dupa premiera celui mai recent film al lui Tarantino: Stralucit, provocator, o capodopera

Adevărul Adevărul,
Cannes 2019 - Primele reactii dupa premiera celui mai recent film al lui Tarantino: Stralucit, provocator, o capodopera

Primele reactii la filmul Once Upon a Time. in Hollywood al lui Quentin Tarantino au inceput sa apara imediat dupa premiera de marti seara, de la Cannes, iar criticii s-au aratat, in mare parte, extaziati. continuă pe Adevărul

Cele mai spectaculoase aparitii de la Cannes 2019 prima saptamana

Festivalul International de Film de la Cannes este, dincolo de distinctiile oferite, prilejul de a admira vestimentatiile cu totul speciale ale vedetelor prezente pe covorul rosu al marilor premiere. Iata-le pe cele mai spectaculoase de pana acum.

Cannes 2019 Criticii considera ca La Gomera al lui Porumboiu merita un remake in limba engleza FOTO

La Gomera, al cincilea lungmetraj al lui Corneliu Porumboiu, a avut premiera sambata seara la Festivalul de Film de la Cannes, unde este selectat in competitie.

Restrictii de trafic cu ocazia celui mai mare concert sustinut in Romania, la Galati. Ce strazi vor fi inchise

Restrictiile vor intra in vigoare in seara zilei de 23. 2019, respectiv la ora 22,00. Participantilor la eveniment, care vor veni din alte localitati, Primaria municipiului Galati le va pune la dispozitie parcarea plajei Dunarea, acestia urmand sa fie indrumati catre acest loc.

Business report: Autostrada Ploiesti - Brasov va fi construita cu artizanul celui mai mare pod din lume; Decizie care vizeaza toate companiile: ore suplimentare, cu masura; Un start-up european va ofera posibilitatea de a cumpara mai ieftin brandurile de

Romanii infiinteaza mai multe firme. Romanii au infiintat, in perioada ianuarie-aprilie, 56. 176 de companii. Grupul CEZ si-ar putea scoate la vanzare toate afacerile din Romania. Grupul energetic CEZ, unul dintre cei patru mari.

Nume noi la Untold. Ce artisti vor face show pe doua dintre scenele celui mai important festival din sud-estul Europei

Cea mai noua scena a festivalului Untold, scena Fortune e un epicentru de forta electronica transcendentala si reuneste an de an la Cluj-Napoca, comunitatea internationala de muzica trance, alaturi de pionierii si formatorii acestui sound.

Radu Mazare, primele declaratii dupa ce a fost adus in Romania: Asta nu e justitie, e bataie de joc! Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, rupe tacerea la doar cateva ore dupa ce a fost adus in Romania, din Madagascar. Printr-o declaratie remisa prin intermediul avocatului sau. De peste patru ani nu ma.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )