Libnet.ro
UNICEF

22:45

Viata de caine, una dintre cele mai de succes carti de copii

Adevărul Adevărul,
Viata de caine, una dintre cele mai de succes carti de copii

Dupa succesul cartii ilustrate pentru copii, Povestea lucrurilor, K281;stutis Kasparavi269;ius revine cu un nou titlu pe placul celor micim Viata de caine, care spune povestea unui catel satul sa mai fie catel. Cartea este unul dintre cel mai bine vandute titluri de la Editura. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

Romnul Ciprian Manolescu, distins cu unul dintre cele mai importante premii n matematica

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii l-a felicitat pe romanul Ciprian Manolescu, profesor de matematica la Universitatea California din Los Angeles UCLA) care a castigat Premiul E. Moore Research Article Prize pe anul 2019. Cercetatorul roman a castigat Premiul Moore pe 2019 pentru articolul sau intitulat Pin 2) - equivariant Seiberg-Witten Floer homology and the triangulation conjecture, publicat in Journal of the AMS.

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de.

Cele mai comune cinci fantezii amoroase!

Psihologul Justin Lehmiller a intervievat 4,175 de americani cu privire la viata lor sexuala. Astfel, el a realizat unul dintre cele mai ample si mai cuprinzatoare sondaje al fanteziilor sexuale realizat in SUA pana in prezent.

Un fotograf roman a participat la unul dintre cele mai ciudate si lungi festivaluri din lume, care are lor in Nepal. Femeile tin post pentru bunastarea conjugala

Marius Tudor si-a facut un obicei din a calatori pe tot Globul si de a surprinde in obiectiv diverse evenimente, de la viata de zi cu zi a localnicilor si pana la evenimente mai putin cunoscute pentru occidentali, dar extrem de importante pentru comunitatile locale.

FOTO VIDEO Expozitia Westminster Kennel Club, unul dintre cele mai prestigioase concursuri canine din Statele Unite

Prima expozitie a Clubului Canin Westminster a avut loc pe 8 mai 1877, fiind astfel al doilea cel mai indelungat eveniment sportiv din Statele unite, dupa Kentucky Derby, care a avut prima editie in 1875. C competitia anuala participa sute de caini din toate colturile tarii.

VIDEO Rugby: Turneul celor Sase Natiuni - Franta a suferit cea mai dura nfrngere n fata Angliei, de peste un secol (8-44)

Selectionata Frantei a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din istoria sa in fata Angliei 8-44), duminica, pe stadionul Twickenham din Londra, in cadrul celei de-a doua etape a Turneului celor Sase Natiuni la rugby.

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Cele mai WOW genti si posete prezentate la NYFW

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti si posete prezentate la New York Fashion Week.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )