Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniter a desemnat cea mai buna piesa romaneasca a anului 2019

Adevărul Adevărul,
Uniter a desemnat cea mai buna piesa romaneasca a anului 2019

Hai sa vorbim despre viata, de Ana Sorina Corneanu, a fost desemnata de UNITER cea mai buna piesa romaneasca a anului 2019. Au mai fost nominalizate piese de Catalina Florina Florescu, Stela Giurgeanu, Olga Delia Mateescu. continuă pe Adevărul

Cea mai buna strategie impotriva pandemiei, stabilita de cercetatori: masurile care ar fi trebuit luate de catre autoritati

Dupa cateva luni de lupta cu pandemia in moduri diferite in fiecare colt al mapamondului, un grup de cercetatori a realizat un plan eficient pentru micsorarea numarului de cazuri, pana la.

Suedia, tara cu cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19

Tara scandinava are cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19 din lume, in ultimele sapte zile.

MAE, reactie ferma dupa ce premierul Ion Chicu a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MAE, reactie ferma dupa ce Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

Dan Dungaciu: Brexitul, cea mai mare amenintare structurala pentru UE. Daca are constiinta strategica, Bruxellesul nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes (VIDEO)

Brexitul este cea mai mare amenintare structurala pentru UE, iar Bruxellesul daca are constiinta strategica nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes, pentru ca ar putea.

Cine e cea mai bine platita sportiva din toate timpurile

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka a devenit cea mai bine platita sportiva din toate timpurile.

PREMIERUL MOLDOVEI: Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Premierul Republicii Moldova, Ioan Chicu, a avut vineri o iesire fara precedent la adresa Romaniei, pe care a acuzat-o ca e cea mai corupta tara din Europa. El a continuat cu critici legate de gestiunea coronavirusului si a scris pe Facebook ca doar judetul Suceava are un numar de infectati cu COVID 19 cat jumate din numarul de bolnavi inregistrati in toata Republica Moldova.

Premierul Republicii Moldova spune ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa Donatia trimisa cetatenilor din stanga Prutului fusese intampinata si ea cu reactii controversate de oficialii de la Chisinau

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a continuat sirul declaratiilor provocatoare la adresa Bucurestiului, vineri, cand a afirmat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa. Mai mult decat.

Bugetul de aparare al Chinei - cea mai mica apreciere din ultimii 30 de ani

Bugetul de aparare al Chinei va avea, in acest an, cea mai slaba crestere din ultimii 30 de ani, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ministrul Muncii: in cea mai mare parte, in fermele din Germania sunt conditii civilizate de munca

In cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de munca, dar sunt si o serie de lucruri care trebuie corectate si imbunatatite, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, scrie Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )