Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cannes 2015. Eugenia Voda: Un etaj mai sus! Succesul filmului romanesc pe Croazeta

Adevărul Adevărul,
Cannes 2015. Eugenia Voda: Un etaj mai sus! Succesul filmului romanesc pe Croazeta

Dupa primele zile de festival, as putea scrie despre cele mai bune filme din competitia de pina acum, ale italienilor Matteo Garrone si Nanni Moretti, sau despre cel mai prost film din competitie, culmea, al unui laureat cu Palme dor, americanul Gus Van Sant, sau despre ultimul Woody Allen, nostim si mereu tinar, sau despre scandalul Catherine Deneuvevoi reveni in alta zi!). continuă pe Adevărul

Cannes 2015. Eugenia Voda: Spectacolul cinefiliei dezlantuite

Desi pe scara Festivalului a inceput sa se incinga faimosul covor rosu, e imposibil sa pui un diagnostic editiei care abia a inceput, sa anticipezi o medie corecta intre semnele bune si cele rele, sa intuiesti ce va urma.

Cannes 2015: Romania debuteaza cu Un etaj mai jos al lui Radu Muntean

Anul acesta la Cannes totul sta sub semnul cifrelor. A 68-a editie aminteste de fierbintele, chiar explozivul mai 68. Ba este si o prezenta in program a unei figuri cult a acelor vremuri: Francois Truffaut, intr-un documentar despre Hitchcock cu marturii si ale altor colegi de breasla, binecunoscuti.

Cannes 2015: Filmul lui Radu Muntean, laudat de cele mai prestigioase publicatii din strainatate

Lungmetrajul Un etaj mai jos, regizat de Radu Muntean si prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Cannes, in sectiunea Un Certain Regard, s-a bucurat in urma proiectiei de cronici favorabile, presa de specialitate avand numai cuvinte de lauda la adresa peliculei.

Un etaj mai jos. Direct in Iad

E un titlul intru totul potrivit Cannes-ului de anul acesta, care ne duce prin scenariul catorva pelicule, direct in Iad sau cu o oprire in Purgatoriu, mai in toate fiind macar o moarte, de care uneori te bucuri, caci pare o pdeapsa cereasca binemeritata.

Cannes 2015: Sophie Marceau, accident vestimentar pe covorul rosu. A ramas doar in chilotei

Festivalul de la Cannes are nu doar stralucire, ci si intamplari jenante cu vedete. Una dintre acestea a fost traita de Sophie Marceau chiar pe covorul rosu.

Cannes 2015: Vedete care au iesit in evidenta pe covorul rosu (Galerie foto)

Stralucire si eleganta pe covorul rosu de la Cannes, acolo unde a inceput marea sarbatoare a filmului. Vedetele au incercat sa impresioneze prin tinute, in patria romantismului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )