Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cei sapte martiri care vor fi beatificati de Papa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei sapte martiri care vor fi beatificati de Papa

In data de 19 martie 2019, papa Francisc a autorizat Congregatia pentru Cauzele Sfintilor sa promulge decretul de recunoastere a martiriului episcopilor greco-catolici romani Valeriu Traian Frentiu, Vasile Aftenie, Ioan Suciu, Tit Liviu Chinezu, Ioan Balan, Alexandru Rusu si Iuliu Hossu, ucisi din ura fata de credinta in diverse locuri din Romania intre 1950 si 1970, deschizandu-se calea pentru beatificarea acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Vizita Papei Francisc. Morti in faima de martiri. Care sunt cei sapte episcopi ce vor fi beatificati de Papa

In 19 martie 2019, Cardinalul Angelo Becciu, prefectul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor de la Vatican, a fost primit in audienta de catre Papa Francisc si i-a asezat pe birou mai multe documente. Unul.

Sapte oameni care n-au facut din adevar un moft de constiinta, ci viata insasi. Interviu cu Mihai Fratila, episcopul de Bucuresti al Bisericii Greco-Catolice

La Blaj, Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici care au murit in inchisorile comuniste. in decretul autorizat de catre Papa, la 19 martie, se spune ca cei sapte episcopi greco-catolici martiri au fost ucisi din ura fata de credinta odium fidei. L-am invitat pe episcopul greco-catolic Mihai Fratila sa vorbesca despre aceasta beatificare si despre situatia Bisericii Greco-Catolice in contextul vizitei Papei in Romania.

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

Anunt important pentru cei care vor sa-si cumpere o casa! Cum functioneaza programul O familie, o casa

Prima Casa s-a transformat in programul O familie, o casa. Pentru a accesa acest program trebuie sa indeplinesti mai multe criterii. Conform proiectului, cei ce se incadreaza in acest tip.

Google lanseaza un instrument pentru IMM-urile romanesti care vor sa se extinda global

Google lanseaza Market Finder in Romania, un instrument care ajuta intreprinderile mici si mijlocii sa-si extinda afacerile in strainatate, prin gasirea de noi clienti si cresterea vanzarilor online peste granitele tarii. Platforma ofera gratuit ghiduri, video-uri si sfaturi pentru a facilita primii pasi ai companiilor catre export si pietele externe.

Ministerul Muncii si BNS, parteneriat in sprijinul romanilor din Germania sau a celor care vor sa revina in tara

Ministrul Muncii, Marius Budai, si presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, au semnat un parteneriat care se inscrie in demersurile autoritatilor si companiilor de a raspunde provocarilor din piata muncii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )