Libnet.ro
UNICEF

20:15

Artistul suprarealist ceh Jan svankmajer, pentru prima data in Romania

Adevărul Adevărul,
Artistul suprarealist ceh Jan svankmajer, pentru prima data in Romania

Artistul suprarealist ceh Jan svankmajer va veni la Bucuresti, in perioada 11 - 12 decembrie, unde va participa la vernisajul expozitiei Alt Aer Other Air), ce contine lucrari ale membrilor Grupului Suprarealistilor Cehi si Slovaci, si la o retrospectiva a filmelor sale. continuă pe Adevărul

Trupa OneRepublic va concerta pentru prima data in Romania

Trupa pop-rock OneRepublic va concerta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti, pe 4 iunie 2015. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formatiei, intitulat Native.

Trupa pop rock OneRepublic va concerta pentru prima data in Romania

Formatia americana pop rock OneRepublic va concerta pentru prima data in Romania in vara anului 2015, la Arenele Romane.

Dan Voiculescu iese pentru prima oara din penitenciar, la 95 de zile de la arestare

Dan Voiculescu iese marti pentru prima data din penitenciar, la 95 de zile de la incarcerarea sa. Mogulul va fi adus in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti. Voiculescu a cerut anularea pedepsei de 10 de.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an

Joi, in regiunile extracarpatice vor fi innorari persistente, local burnite, dar si ploi indeosebi in sudul teritoriului, unde izolat se pot cumula pe parcursul intervalului 10. 15 l/mp, informeaza Mediafax. In vestul, nord-vestul si centrul teritoriului, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an, cerul va fi partial noros si doar izolat, incepand din a doua parte a zilei, va ploua slab.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )