Libnet.ro
UNICEF

05:30

Diplome de masterat in coruptie, vandute de un artist ceh.

România Liberă România Liberă,
Diplome de masterat in coruptie, vandute de un artist ceh.

Unul dintre cei mai interesanti artisti cehi, Petr Sourek, vine la Cluj, in cadrul Festivalului Temps dImages, cu un spectacol inedit. El va incerca sa vanda publicului diplome de master in Administrarea Coruptiei, pentru suma de 9,90 euro. Spectacolul sau este expresia unei viziuni inedite. Petr Sourek este de parere ca fenomenul coruptiei ar trebui considerat drept parte a patrimoniului national mostenit de fostele state comuniste din Estul Europei. Spectacolul de la Cluj este . continuă pe România Liberă

Unul dintre sefii organizatiei de tineret PSD Timis are videochat.

Unul dintre sefii organizatiei de tineret PSD Timis, Adrian Ionescu, recruteaza fete dispuse sa se dezbrace in fata camerei web, pentru afacerea de videochat pe care o detine. Social-democratul promitea fetelor dispuse sa renunte la haine in fata prietenilor virtuali cate 5. 000 de dolari pe luna, scriu jurnalistii de la Evenimentul Zilei. Adrian Ionescu este presedintele ligii intreprinzatorilor social democrati din judetul Timis, iar afacere sa se desfasoara chiar in campusul universitar din .

Unul dintre CEI MAI BOGATI OAMENI DIN LUME vrea sa reduca inegalitatile din SUA

Unul dintre directorii de investitii ai fondului Pimco si fondator al acestuia, Bill Gross, s-a declarat dispus sa plateasca impozite mai mari pentru reducerea inegalitatilor din Statele Unite, alaturandu-se.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )