Libnet.ro
UNICEF

20:30

Little Joe cel mai inteligent si mai stilizat thriller al anului, acum pe ecranele romanesti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Little Joe cel mai inteligent si mai stilizat thriller al anului, acum pe ecranele romanesti

Cele mai eficiente thrillere sapa adanc in temerile noastre profunde si primare. Cele mai inteligente, nu se opresc aici: ne infioara, dar ne si pun pe ganduri, dezgropand straturi nebanuite ale naturii umane. Little Joe Micul Joe) este acea specie rara de film fantastic cu inflexiuni SF si horror ce prinde si la . continuă pe Ceaşca de Cultură

Numai de bine. Cum mananci corect in cel mai dur post al anului

Crestinii ortodocsi sarbatoresc lasatul secului de carne. Practic, multi oameni vor mai putea consuma timp de o saptamana doar oua, lactate si peste, urmand ca de duminica viitoare sa renunte si la aceste produse.

Cel mai vandut telefon cu Android e de 10 ori mai ieftin decat Samsung S20

Seria Samsung S20 a fost anuntata, fiecare telefon e scump, dar compania mizeaza si pe altceva pe termen lung: telefoanele ieftine. Asa a fost cazul in 2019, cand a avut cel mai popular.

CORONAVIRUS CEL PUTIN 400 MILIARDE DE DOLARI, STERSE DIN CAPITALIZAREA PIETELOR DIN REGIUNE Bursele europene, in cel mai puternic declin din ultimii patru ani

Cotatia petrolului a scazut cu aproape 5%, ieri * Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor sapte ani Bursele europene au inregistrat, ieri, cel mai puternic declin de la mijlocul lui 2016 pana in prezent, pe fondul extinderii numarului de cazuri de coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran. in acelasi timp, cotatiile petroliere s-au diminuat cu aproximativ 5%, in asteptarea unui declin al cererii, iar pretul aurului a urcat datorita orientarii investitorilor catre plasamente refugiu.

Vettel cel mai rapid in testele de la Barcelona. Probleme pentru Hamilton

Germanul Sebastian Vettel a stabilit, joi, cel mai bun timp in sesiunea de teste care a avut loc pe circuitul Montmelo de langa Barcelona.

Cel mai bun telefon din 2019: cum a ajuns OnePlus sa castige titlul

Anul acesta s-ar putea sa fie cel mai ciudat pentru piata de telefoane. MWC n-a mai fost, Huawei e intr-o pozitie dificila, iar productia e posibil sa fie puternic afectata de epidemia de.

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Postul Pastelui incepe azi, iar credinciosii isi scot deja cartile cu bucate fara mancaruri de dulce, asa cum se spune in popor. Ce sa nu mananci sub nicio forma in timpul celui mai aprig post din an? Ce sa nu mananci in Postul Pastelui? Azi incepe cel mai aprig post pentru credinciosi de pe tot .

P Studiile in Marea Britanie, interes constant crescut din partea tinerilor romani. Universitatile din UK prezente in numar mare la cel mai important targ educational de inceput de an

Mii de programe de studiu in UK si din alte noua tari vor fi prezentate de institutiile de invatamant din strainatate, la cel mai important targ educational al inceputului de an World Education Fair WEF), pe 28 februarie in Timisoara, 29 februarie-1 martie, la Bucuresti, 2 martie in Constanta si pe 4 in Galati.

Trump a inaugurat cel mai mare stadion de cricket din lume

Donald Trump a fost ovationat de peste 100. 000 de indieni, la inaugurarea celui mai mare stadion de cricket din lume, presedintele american promitand un acord comercial incredibil si cele mai de temut echipamente militare de pe planeta, acesta fiind cel mai mare miting din strainatate al liderului de la Casa Alba.

in cel mai negru scenariu, Marea Britanie ar ajunge la 80% din populatie contagiata cu Coronavirus

Infectia cu coronavirus poate afecta, in cel mai pesimist scenariu, pana la 80% din populatia Regatu.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )