Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presa internationala despre Malmkrog, noul film al regizorului Cristi Puiu: o capodopera plina de intesitate

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Presa internationala despre Malmkrog, noul film al regizorului Cristi Puiu: o capodopera plina de intesitate

Filmul Malmkrog a avut premiera mondiala vineri dimineata la prestigiosul Festival International de Film de la Berlin, unde a deschis sectiunea Encounters, in prezenta regizorului, intr-o proiectie cu sala plina si minute de aplauze la final. O drama de epoca cerebrala care iti ramane in minte, noteaza criticul de film Peter Bradshaw in celebrul cotidian . continuă pe Ceaşca de Cultură

Presa internationala despre Malmkrog, filmul lui Cristi Puiu: O capodopera plina de intensitate

Malmkrog, noul film al regizorului Cristi Puiu, a avut premiera mondiala, vineri, la prestigiosul Festival International de Film de la Berlin. Pelicula a deschis sectiunea Encounters, in prezenta regizorului, intr-o proiectie cu sala plina si minute de aplauze la final, relateaza Mediafax.

Primele reactii de la Berlinala, dupa proiectia Malmkrog, regizat de Cristi Puiu: O capodopera plina de intesitate

Filmul Malmkrog a avut premiera mondiala vineri dimineata la prestigiosul Festival International de Film de la Berlin, unde a deschis sectiunea Encounters, in prezenta regizorului, intr-o proiectie cu sala plina si minute de aplauze la final. O drama de epoca cerebrala care iti ramane in minte, noteaza criticul de film Peter Bradshaw in celebrul cotidian britanic The Guardian.

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )