Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cei 50 de milioane de euro acordati de guvern pentru film intre Cantarea Romaniei si Cantarea Las Fierbinti

Adevărul Adevărul,
Cei 50 de milioane de euro acordati de guvern pentru film intre Cantarea Romaniei si Cantarea Las Fierbinti

Aflu din presa ca avem cea mai generoasa schema de ajutor de stat din Europa pentru cinematografie cu 50 de milioane de euro alocati anual de Guvern pentru companiile romanesti si straine de toate marimile care vor sa faca film in Romania. continuă pe Adevărul

Fond de investitii de 50 de milioane euro pentru startup-uri fondate de femei

Un nou fond de investitii de tip venture capital cu un buget de 50 de milioane de euro cauta sa finanteze firme IT fondate de femei. Ce conditii trebuie sa indeplineasca startup-urile.

PENTRU FACILITAREA INTERCONECTARII CU REPUBLICA MOLDOVA: Transgaz primeste 46 milioane euro

Transgaz a semnat, ieri, contractul de finantare pentru proiectul de dezvoltare al Sistemului National de Transport gaze naturale in zona de Nord-Est a Romaniei, in valoare de 152 milioane euro.

PENTRU FACILITAREA INTERCONECTARII CU REPUBLICA MOLDOVA: Transgaz primeste 46 milioane euro

Transgaz a semnat, ieri, contractul de finantare pentru proiectul de dezvoltare al Sistemului National de Transport gaze naturale in zona de Nord-Est a Romaniei, in valoare de 152 milioane euro.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 5,93 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 27,67 milioane lei 5,93 milioane euro).

Lucian Sova: Astaldi poate bloca oricnd conturile Metrorex, pentru ca are de recuperat 47 milioane euro

Lucian Sova, ministrul demisionar al Transporturilor, a sustinut, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca firma de constructii Astaldi poate oricand sa blocheze conturile Metrorex, deoarece are de recuperat 47 de milioane de euro. Lucian Sova: Toate contractele cu autostrazi au fost administrate necinstit de cei care trebuiau sa le administreze.

Cel putin 500 de oameni din Romnia si din alte zece state, prejudiciati cu peste 3 milioane de euro de grupari infractionale din Vlcea

Procurorii DIICOT au facut joi zeci de perchezitii pentru a destructura cinci grupari din Valcea suspectate de fraude informatice si spalare de bani si in care sunt implicate cel putin 93 de persoane. Anchetatorii spun ca suspectii controlau 200 de conturi deschise in Romania si in alte noua tari din Europa, dar si in Mexic. Fluxurile financiare au fost utilizate pentru a frauda prin sisteme informatice cel putin 500 de oameni, prejudiciul depasind trei milioane de euro.

PENTRU FACILITAREA INTERCONECTARII CU REPUBLICA MOLDOVA Transgaz primeste fonduri europene de 46 milioane euro

Transgaz a semnat un contract de finantare pentru proiectul de dezvoltare al Sistemului National de Transport gaze naturale in zona de Nord-Est a Romaniei, in valoare de 152 de milioane de euro, din care 46 de milioane de euro fonduri europene, a anuntat printr-un comunicat Ministerul Economiei.

Liga a doua engleza: Drepturile de televizare vndute pentru 668 milioane de euro

Postul de televiziune Sky Sports a achizitionat drepturile de televizare din Liga a doua engleza de fotbal, pentru urmatorii cinci ani, in schimbul sumei de 595 milioane de lire sterline 668 milioane euro), a anuntat luni instanta conducatoare a acestui campionat, English Football League EFL).

AFIR - contracte de finantare de 271 milioane euro

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a primit online peste 8. 600 de solicitari de finantare pentru investitii in crearea si dezvoltarea de activitati non-agricole in mediul rural prin intermediul submasurilor 6. 2 si 6. 4 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), iar valoarea fondurilor europene solicitate prin cele doua linii de finantare este de 769 de milioane de euro.

Zona euro deschide calea pentru o restructurare mai usoara a datoriilor suverane

O propunere pentru a simplifica restructurarea datoriilor suverane in zona euro a castigat un sprijin extins in randul statelor membre ale zonei unice, a declarat luni seara presedintele Eurogroup, ministrul portughez de Finante, Mario Centeno, transmite Bloomberg.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )