Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare festival de film pentru publicul tanar din SE Europei, KINOdiseea, se vede la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare festival de film pentru publicul tanar din SE Europei, KINOdiseea, se vede la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Cea de-a IX-a editie a Festivalului international de film pentru publicul tanar KINOdiseea va avea loc la Bucuresti, intre 9 si 15 noiembrie. Timp de sapte zile, in mai multe locuri din capitala vor fi proiectate filme pentru copii si adolescenti, vor avea loc ateliere deinitiere in cinematografie, iar copiii vor avea parte de numeroase surprize. continuă pe Adevărul

Cel mai mare contract de achizitie de armament din istoria Romaniei a fost semnat

Guvernul PSD-ALDE va ramane in istorie nu pentru tensiunile politice fara precedent si rasturnarea propriului cabinet prin motiune de cenzura. Ci si prin cel mai mare contract de achizitie de armament din istoria.

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Cel mai mare angajator din Romania, prima companie care anunta ca va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

Cel mai mare angajator din Romania va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Prima companie care anunta ca va majora salariul brut al angajatilor, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator, este chiar cel mai mare angajator din tara.

Revolutia PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana, la cel mai mare nivel din august 2012

Revolutia fiscala a PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana a ajuns la cel mai mare nivel din luna august 2012. Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, joi, un euro la 4. 6279 de.

SEISM VALUTAR! Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani: Revolutia PSD dinamiteaza economia

Banca Nationala a Romaniei anunta cea mai mare cotatie a euro din ultimii 5 ani. Cursul leu-euro a ajuns la 4,6198. Cresterea spectaculoasa are la baza tensiunile din economie si incertitudinilor.

Trimestrul trecut a fost cel mai bun din istorie pentru masinile electrice in Romania, cu 74 de vehicule inmatriculate

Intre iulie si septembrie s-au inscris in circulatie 74 de masini 100% electrice in Romania, numarul fiind mult mai mare decat totalul pe anul 2016. Totusi, ca pondere din total piata aceste masini reprezinta foarte putin, in jur de 0,1%. Norvegia ramane campioana, cu aproape 8. 500 de masini, urmata de Germania, cu 6. 200, arata datele ACEA comunicate de ACAROM.

Black Friday pentru joburi la cel mai mare targ de cariere online

Black Friday pentru joburi se va desfasura in perioada 30 octombrie - 12 noiembrie. Circa 5. 000 de joburi in IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail si Turism sunt.

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta, scrie Playtech. ro.

Kaufland, cel mai mare angajator din economie, anunta ca va creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Ca urmare a modificarilor legislative, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Kaufland Romania preia contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului. Astfel, fiecare angajat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )